Бегање од часови

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
оваа год 1 или 2 пати имам избегано и ме избркаа од час еднаш или двапати коа бегаме одиме или кај тобакото кај пуки или во кладилница

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
јас не бегам од часови едноставно некогаш кога ми е ептен досадно се ослободам од професорите затоа што тие имаат голема доверба во мене и така си киднам дома на лесен начин

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
Средно ептен бегав...Особено 4 година..Ќе појдев на 2 час, замини си на 5 :pos2: Немаше ден а да не отсуствував на еден час.... Оправдувањата после ми беа јаки :pos2:

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ја има 11неоправдани за неполн месец од бегање од часови и сл, свака част за мене :vozbud:

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Ехеее јас колку имам бегано од часови и колку бегам...хахахха...класната само се нервира,затоа што ке се собереме само ние што сме по откачени и ке бегаме...хеххе :):)

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Во средно, посебно во 4 година бегав од часови интензивно... не бе, не бегав, поштено си одев од училиште. Среќа класната ни беше разбрана жена па и соопштувавме на кој час нема да одиме :):) и после ни ги оправдуваше изостаноците. Ееее... колку ми недостигаат тие собирања по кафичите додека остатокот се на настава... :pipi:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Во средно, посебно во 4 година бегав од часови интензивно... не бе, не бегав, поштено си одев од училиште. Среќа класната ни беше разбрана жена па и соопштувавме на кој час нема да одиме :):) и после ни ги оправдуваше изостаноците. Ееее... колку ми недостигаат тие собирања по кафичите додека остатокот се на настава... :pipi:
Зарем во 4та година има од што да се избега? Ќе плачете после на факултет зошто сте бегале од средно.
Јас никогаш не бегам, океј, освен кога групно во втора избегавме од географија и тоа два пати. Ама сама никогаш немам избегано. За мене тоа е кукавичлак невиден, во животот ќе ти се појават проблеми од кои нема да можеш да избегаш.

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Jaс повеќе бев низ чаршија и во Hard Rock него ли на часови. Во 1 и 2 год. онака поштено бегање праев, на 2 одам на претпоследен си идам, и еден ден од неделата апстинирав.Во 3 година станав главен организатор за бегање и стално се бегаше али групно, а во 4 година од 9 месеци целосно имав појдено 2 и пол само:)

I hate the stuppid school lessons:)

vLaCki-AK47

Πρώην Τουρκική Δημοκρατία της Ελλάδα
Член од
14 јули 2008
Мислења
137
Поени од реакции
7
Деца, еве ја бегам од часови, сам никогаш не одам, освен ако не сум приморан, едно тестче за кое не сум знаел дека ќе го праиме, киднувам низ прозор, или низ врата ако нема некој професор таму.

Во основно секогаш цел клас, а неколку пати и цела генерација бегавме од музичко, техничко и физичко, некогаш и на германски....

Абе тоа е нешо најзакон. После кај наставникот: Пеер, ме боли стомак јадев вчера расипани кебапчиња ми се сере многу,,. Пу пу не зедов тоалетна, дај да одам дома да серам ќе се вратам за 30 мин...

Ќе ме пушти и ќе ме оправда... Но, јас си останувам дома, не се враќам.

Ај сеа сум прва година па да видиме шо ќе биднит... Можда ќе бегаме пак цела генерација.

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Сам да избегам, многу ретко, а групно бегање да, тоа го прифаќам или пак цел ден да не одам на школо така ми е најубаво ( како шо не бев понеделникот и вторникот:kesa:)

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
...хих бегам уште од 7-мо одд..и мн јако ми беше...интересно у почеток ..хих ама сеа убоо кј ќе ми закачи лидија кец..два часа по ред и бегамо..цел клас... ..и рекла-ќе го кркаа од мене како ниеден клас до сеа-...:vozbud::vozbud::vozbud: ај вил дај..хих... а фали уште класнана да се јави домче кј мене..као шо и е и обичај..па да раскаже све...аууууу јако ќе биде :wink:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Уф... памтим основно ќе дојдеја мои другари од надвор, ја земав ташњата и идев :):):):) СЕа у средно не можем да бегам. За еден неоправдан ми ставаат 3 и гратис 1 = 4 неоправдани за 1 час.

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Зарем во 4та година има од што да се избега? Ќе плачете после на факултет зошто сте бегале од средно.
Јас никогаш не бегам, океј, освен кога групно во втора избегавме од географија и тоа два пати. Ама сама никогаш немам избегано. За мене тоа е кукавичлак невиден, во животот ќе ти се појават проблеми од кои нема да можеш да избегаш.
Па затоа бегај додека можеш и додека тоа нема да ти се одразува на ништо :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom