Бегање од часови

• Креатор на темата Креатор на темата Стеф:]
  • Време на започнување Време на започнување
Ah kolku se begao u sredno c,cc.c.c.c...cccc.. i na kraj pak zavrsiv(so nezadovolitelno povedenie)am nema vrska vazno zavrsiv

Има многу причини зошто бегам/е, но последен пат избегав од последните три часа на последниот ден од школо. Кај беше последен па ние уште и учевме! И никој не му се седеше во школо и цело одделение си киднавме.

Шмизличка напиша:
Има многу причини зошто бегам/е, но последен пат избегав од последните три часа на последниот ден од школо. Кај беше последен па ние уште и учевме! И никој не му се седеше во школо и цело одделение си киднавме.
Немој да кажеш дека бевте во сабота на школо? Да не испадне дека сум некој многу:zver: ама кај нас после вторник никој не дојде на школо:toe:

Пошо ми е досадно.А пази го ова: у понеделник 7ми час имам ЛИКОВНО а?хааааааааааааа опасни се.И после ти да не бегаш...до душа,не бегам само на тој час..коа ке ми текне

begame zasto ne ni se sedi na skolo! u toa prokletstvo koj saka da sedi?!

Ќе се сложам со повеќето дека бегаме затоа што ни е досадно,ама јас бегам и кога немам научено а ми е загарантирана единицата:)

Pa begam od casovi ako e dosadno.A nekogas ne begam nego kazuvam demek me bolelo stomak,glava......i me pustaat da si idam.Ama koga sakame da izbegame poveke deca ne moze da receme site deka ne boli nesto pa morame samo da si otideme.Nekogas se slucuvalo i voopsto da ne ne zapisat.A lani,vo sedmo begavme od sekoj cas likovno zosto ni bese 7 cas i ne ni se sedese pa bevme vo skolo samo na 6 casa.A nastavnickata zosto ne ne ni znaese po ime ne ne ni zapisuvase.:zver:

ZOSTO BEGAME? PA DA E MNOGU INTERESNO VO SKOLOTO NEMALO DA GO IZMISLAT TOA BEGAJNE

Јас секогаш бегам последните часови. Секогаш седам на првите 5 часа, па после ке ми се смачи и си заминвам :)

Ако бега цел клас тогаш и јас, инаку,,елагантно бегање,, т. е. велам дека не ми е добро и ме пуштаат

Begam so cel klas, so dve drugarki,so edna,begam sama....hehe Obicno kidam od casovi ako ne sum spremna.Podobro e neopravdan otkolku edinica,neli??

Ако не сум бегал во средно сеа би се чуствувал како да сум пропуштил голем дел од уживањето во тие години. Јас бегањето го охрабрувам од проста причина што тоа е дел од нормалното развивање на тинејџерите.

Сметам дека и средношколските професори се свесни за тоа затоа некои од нив замижуваат на бегањето од часови.

Jas najmnogu begam od: angliski,makedonski i istorija.Koga na tie casovi ke mi se priodi na net,ednostavno si izleguvam od cas i odam vo bet caffe(pozadi skoloto ima edno net caffe :D).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom