Фан клуб: Партизан!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Вечер со Панионис решавачката утакмица со победа од 4 и повеќе разлика се пласираме во топ 16 мислам дека ќе се оствари целта!!!

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Da da ama ke ja davaat li na RTS ili na A1? a mislam deka nema da ima problem da se pobedi Panionios so 4 ili povekje razlika + ke bide ludnica u Pionir sto ke bide dopolnitelen motiv kako i na sekoja utakmica u Pionir.....pozzz

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
РТС 2 у 20.45 ќе ја дава а за А2 појма неам....

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
вечер мора да се тепа... со помош на гробарите да се надеваме дека ке победат над 4 разлика

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
На Грчки навиваат или јас имам проблеми со слухот?:jaj:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Da da ispejaa nekoja pesna na grcki a mozebi toa bea i navivacite na PAOK,koj se zbratimeni so Grobari........bravo bravo,maestralna igra,50 i povekje posto sut od igra,12 trojki,site izigraa odlicno vecerva......a najvekje mi ostavi vpecatok Jan Vesely,moze nekoj da mi kaze od koja zemja e (nekoj kaze od Ceska,nekoj od Slovenija) Pozz se gledame vo TOP 16

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ајде честито победа..... a Jan Vesely е од чешка ...

Член од
19 март 2007
Мислења
372
Поени од реакции
2
пееја на грчки во 3та четвртина паокара, и после ја запејаа нивната верзија јако си зашуме

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Паокара ја пееја тие што ја знаеа али моментот на крај беше преработката на Македонско девојче со придружба на трубачите...Не го слушнав баш текстот али ќе го стаат на јутјуб ваљда за некое време....

Добра партија, сеа чекаат утре Реал да го победи Армани...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Браво супер игра победа,тоа што го посакувавме!
Јан Весели е од Чешка и е 1991 година,каков одраз има дечкото сварно е чудо.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Добра игра на Партизан, заслужено ги изнатепаа грците, кога се шутерски расположени се една од подобрите европски екипи. Честитки!

И кој беше тој 16-годишњакот бе, 218 висок шо беше? Ја па мислев јас сум бил висок :icon_lol:

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
191
Добра игра на Партизан, заслужено ги изнатепаа грците, кога се шутерски расположени се една од подобрите европски екипи. Честитки!

И кој беше тој 16-годишњакот бе, 218 висок шо беше? Ја па мислев јас сум бил висок :icon_lol:
BESOVIC NEMANJA се вика тоа малиот :) Инаку добра партија на Партизан, се знеше дека ке победат со поголема разлика, проблемот во играта на Партизан секогаш била првата четвртина, што во овој натпревар ја добија со 30-9, останатото беше рутина. Шансите за влез се големи, но не и сигурни, се знае дека веќе во спортот не е битна играта, мотивацијата на младите талетнит, туку е битен кешот, а Партизан е најсиромашен во ЕЛ.

Едит: Денеска добив: Зимска капа, врвка за мобилен, и пенкало Партизан, донесени од Фанс шопот на ЈНА :vozbud:

Член од
2 декември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
5
Паокара ја пееја тие што ја знаеа али моментот на крај беше преработката на Македонско девојче со придружба на трубачите...Не го слушнав баш текстот али ќе го стаат на јутјуб ваљда за некое време....

Добра партија, сеа чекаат утре Реал да го победи Армани...
Еј стави го клипот ако го има баш ме интересира како ја препеале

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Еј стави го клипот ако го има баш ме интересира како ја препеале

I jas ne go slusnav tekstot ubavo ama Makedonsko devojce prerabotena so trubaci....interesno zvucese.....ke ja ima za nekoj den na youtube........ama Dule kako gi pravi toa izmenite kako Bozem hokej se igra :pos2: .....stvarno mladi i dobri decki ima vo Partizan...i sekoja godina se mladi i novi,od kade li gi samo naogja Dule....car e covekot.....sekoj zbor mu e "je*em ti majku u Pi*ku" :pos2::pos2::pos2: Pozz

Kajgana Shop

На врв Bottom