GROBAR1986
САМО ПАРТИЗАН
- Член од
- 16 септември 2007
- Мислења
- 627
- Поени од реакции
- 92
za zal ne se veke partizan e rival sea so fmpma,ne se zamaram....sekoja godina si e prikazna za sebe.....pa zatoa se i vecni rivali....
za zal ne se veke partizan e rival sea so fmpma,ne se zamaram....sekoja godina si e prikazna za sebe.....pa zatoa se i vecni rivali....
za zal ne se veke partizan e rival sea so fmp
Повторно го сиснаа.
C. Zvezda 78
Partizan 83
Прв пат слушам од тебе за ова и мислам дека е невозможно такво нешто ама можеби и сварно е така незнам ќе видиме сепак.u ohrid bev pa ne ja gleav........
jbg,stara prikazna,neso slusam deka partizan za drugata sezona saka da go kupi tadija dragicevic,zvezdiniot kapiten.........e toa bi bil kraj.......
koj ti se javi be???? dule vujosevic?????????? vidov i ja posle na net deka e izgleda pustanje vodicka ama nikad ne se znae, za pari sve se prai......Sea mi se javija i rekoja deka toa za Tadija e samo edna obicna lazga ce procitate i vie naskoro za toa. A za "derbito" samo sakam da kazem "Ko vas jebo godinama jebace vas opet"
Токму така убаво му кажа,он е само еден од многуте покварени србомани.Во Македонија живееш,а се палиш на српски клуб.Како прво исклучи капс лок.
Зошто гледам дека си тежок индијанец да ти објаснам нешто.
Ти не си навивач на клубот што го спомнуваш.Ти си само симпатизер ништо повише.Да бидеш навивач треба да си присутен на секоја утакмица или барем на пола.Зато не ти вреди примерот со аргентина...Доста ти е .....
Од таквите ко тебе државата пропаѓа другар..Токму така убаво му кажа,он е само еден од многуте покварени србомани.Во Македонија живееш,а се палиш на српски клуб.
Срамота