Фан клуб: Партизан!

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
u ohrid bev pa ne ja gleav........
jbg,stara prikazna,neso slusam deka partizan za drugata sezona saka da go kupi tadija dragicevic,zvezdiniot kapiten.........e toa bi bil kraj.......
Прв пат слушам од тебе за ова и мислам дека е невозможно такво нешто ама можеби и сварно е така незнам ќе видиме сепак.

Член од
1 февруари 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
Sea mi se javija i rekoja deka toa za Tadija e samo edna obicna lazga ce procitate i vie naskoro za toa. A za "derbito" samo sakam da kazem "Ko vas jebo godinama jebace vas opet"

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Sea mi se javija i rekoja deka toa za Tadija e samo edna obicna lazga ce procitate i vie naskoro za toa. A za "derbito" samo sakam da kazem "Ko vas jebo godinama jebace vas opet"
koj ti se javi be???? dule vujosevic?????????? vidov i ja posle na net deka e izgleda pustanje vodicka ama nikad ne se znae, za pari sve se prai......

dobra ti e parolata,se prasuvam samo od kade e?????:baeh::baeh::baeh:

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Нова титула...

Ништо чудно нели?

НЛБ ЛИГА 2007/2008 ШАМПИОН:

П аР т И з А Н Н Н Н!!!

шшшшшш....

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
titulaaaa titulaaaa peva cela srbija A BOGAMMI I MAKEDONIJA
SK PARTIZAN
(SVETSKI KLUB PARTIZAN)

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Да ве прашам вак со ред сите што се палите на овој мочан тим.
Имате ли еднаш отидено на некоја утакмица на овој тим???Идете ли редовно на утакмици па да се палите волку???Ај искрено сеа...Ако има еден од вас отидено....

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
AJ JA PAK TEBE KE TE PRASAM USTVARI KE TI PREDLOZAM OTIDI I PRASUVAJ NA SITE FORUMU DALI TIE SO PISUVAAT I SE NAVIJACI NA TOJ KLUB ODAT REDOVNO DA GO GLEDAT SVOJOT OMILEN KLUB DAJ COVECE NE SE ZEMJOTRESKAJ KE TE BOLI GLAVATA,ZNACI AKO NEKOJ NEMA GLLEDANO UTAKMICA NA SVOJOT KLUB AVTOMATSKI NEMA POJMA OD NISTO I MU SE ZABRANUVA DA GO SAKA ILI DA NAVIJA ZA NEGO.
ZNACI AKO SUM JA NAVIJAC NA BOKA ILI RIVER TREBA DA ODAM DO ARGENTINA ZA DA SE NARECAM NAVIVAC NA TOJ KLUB!!!???GLUPOSTI ZIVI "ZA SVE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI"

Kriticar

дискриминатор
Член од
7 мај 2007
Мислења
1.037
Поени од реакции
5
Како прво исклучи капс лок.

Зошто гледам дека си тежок индијанец да ти објаснам нешто.
Ти не си навивач на клубот што го спомнуваш.Ти си само симпатизер ништо повише.Да бидеш навивач треба да си присутен на секоја утакмица или барем на пола.Зато не ти вреди примерот со аргентина...Доста ти е .....

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Како прво исклучи капс лок.

Зошто гледам дека си тежок индијанец да ти објаснам нешто.
Ти не си навивач на клубот што го спомнуваш.Ти си само симпатизер ништо повише.Да бидеш навивач треба да си присутен на секоја утакмица или барем на пола.Зато не ти вреди примерот со аргентина...Доста ти е .....
Токму така убаво му кажа,он е само еден од многуте покварени србомани.Во Македонија живееш,а се палиш на српски клуб.
Срамота

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Токму така убаво му кажа,он е само еден од многуте покварени србомани.Во Македонија живееш,а се палиш на српски клуб.
Срамота
Од таквите ко тебе државата пропаѓа другар..

Јас сум навивач на Партизан...кој сака и што сака нека збори,не сум идел на утакмици ова она..
Што има врска тоа бе?Да не е еден ебан Фени подобар од Партизан или еден мочан Работнички,иди лечете се..имам за што да викам и навивам..
Коа ќе стигне некој Македонски тим до топ 8 во Евролига тогаш ќе си пишете...

До тогаш шшшшшш...македонче:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom