Фан клуб: Партизан!

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
pazi se gepeka .............
Ногу гледаш клипови по youtube од Милан Гуровиќ па нешто ни презентираш тука беше циганот и лани во жлезда па ништо не направи ве капевме како велигденски јајца џабе ти е бре другар ако сакаш и Шек земете го ама послаби ќе бидете засекогаш.:salut:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
idat podobri vreminja ne se sekiraj........

Член од
1 февруари 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
Da da da sekogas postoi sledeca sezona muhahaha' mi se cini imame skor od 13 -1 vo pobedi hehehe

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
prijatelji,braco,kumovi, sve vas vole vasi grobari..........

sea sakas za fudbal da te remetam???????????????

Член од
1 февруари 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
hahahaha cekaj ti mene me remetis hehehehehe ova ti go pisvam od dosada a so takvi ka tebe ne se zamaram ja znam sto sum ja i znam sto znaci imeto PARTIZAN ti si obicen pijon :D

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Јас реков,Марко брат во тебе има надеж not..

Што го пуваш толку Гурович?освоивте нешто со него?
Ништо..!,доста е?,Гурович не е ништо посебно...ако му тргне му тргне ако не ќе ти го однесе тимот у дупка..

Ќе ни земете титула бе?годинава...?

Ај да се надеваме дека нема..

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
billa brat,barem ti gi znaes moite stavovi i mislam deka bi trebalo da znaes deka postovite so spomnuvanjeto na gepekot bea zaebancii,znam dobro ja kakov e gurovic,ustvari sve znam za nego..........

ima vreme za titula,kje bide ,nekad......... i dosta se furate deka ste podobri poso izgleda kako da se pukate u gradi.........ali,jbg ,vi se moze......

Член од
1 февруари 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
ima vreme za titula,kje bide ,nekad......... i dosta se furate deka ste podobri poso izgleda kako da se pukate u gradi.........ali,jbg ,vi se moze......
Zbunite zavesu spustio sam se prvo vikas desta se furate deka ste najdobri(sto sme) posle vikas vi se moze c c c c c

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
pa svesen sum deka vi se moze u kosarka,za drugive ne bas tolku ali za basket imate respect......
nema tuka kontradiktornost.........

Член од
1 февруари 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
Pa neznam za drugive ja ni vo drugive ne gledam deka ste podobri kazi sport vo koj ste podobri ja neznam.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
rakomet,odbojka,fudbal e otvoreno prasanjeto a kako vi trgnalo u vtor del i tamu kje bide dupla kruna..........

ajt,sea......nadaj se na pobeda u sreda u kupot .........

Член од
1 февруари 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
U rakomet u prvenstvoto mozda ce go osvoite ama kupot e nas vie ispadnavte, odbojka denes igraat i Partizan i zlezda u polufinale dvata tima trenutno gubat 2-1 vo pobedi od vojvodina t.e. radnicki a vo fudbal tabelata gledaj a drugite sportovi kaj sa si gi zaboravil hehehehe ili tamu ve nema :D

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
ma,ne se zamaram....sekoja godina si e prikazna za sebe.....pa zatoa se i vecni rivali....

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ја преметнавме Војводина и сигурно газиме кон првото место и место во финалете леле што сакам со Жлезда да се падниме па цревата да и ги извадиме и да занаат еднаш засекогаш кој е најдобар.Инаку најдобар на дуелот бил Паласио со 11 кошеви и повеќето играчи од стартните биле поштедени за поважните утакмици.

Kajgana Shop

На врв Bottom