wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.773
- Поени од реакции
- 34.410
не си фраер/ка ако на некого му набиеш рогови:wink:
Toчно.
Инаche, сум изневерувал и сум бил изневеруван.
Во 2та случаи не е убаво чуството.
Тhats way behind me now.
:back:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не си фраер/ка ако на некого му набиеш рогови:wink:
Зашто да не бе,ако ти се пружи шанса
е браво бе убаво ви е да набивате рогови а нејќете да ви набијат....е нема така... како шо не изневерувам така сакам и да ми врататjas da go izneveruvam, ubo ke e
toj da me izneveruva, losho ke e :violent1:
е браво бе убаво ви е да набивате рогови а нејќете да ви набијат....е нема така... како шо не изневерувам така сакам и да ми вратат
а тоа шо има покрај тебе некој шо те сака и ти е верен нели е доволно да ти биде убаво.....??Epa saNie gledame da ni bidi ubo..
![]()
а тоа шо има покрај тебе некој шо те сака и ти е верен нели е доволно да ти биде убаво.....??
jas da go izneveruvam, ubo ke e
toj da me izneveruva, losho ke e :violent1:
ajde kazete. jas licno mislam deka toa i ne e bas loso vie?:zlo:
Е токму тоа ми беше и мене муабетот... Ама и да мислат дека е така (а сигурно не мислат), така им налага конзервативистичкото размислување и фактот што родителите им се родени на средината на минатиот век, кога кај нас сеуште владееја оние “старински“ размислувања. И сега маливе сакаат даако во Холандија, ама ете сакаат и комшиите да не ги зборат. Признајте едноставно дека изневерувате, а потоа ќе праиме муабет дали треба или не.
Osamenka i jas sum za tvojot stav,,, eve moe mislenje... site pisite deka ste protiv to... a site znajte deka sekogas skrisnoto e pointeresno i povozbudlivo za site vas... skrienoto i nedozvolenoto e povozbudlivo...ko ne sea koa bi go ziveele zivotot, pa za maz li cel zivot ke bidite so maz i verni... A i site lazat dali masko ili zensko... ali ova debata i site mislite deka toa ne e vo red.. a sepak site lazite... imaa statii za toa na kajgana procitajte i samite deka pogolem broj od lugeto lazat... to e naucno dokazano...
a na sekoj vo vrska mu treba neso novo..., neso pointeresno... pa i ne e se do deckoto/devojkati... a