Кај мене постојат 2 моменти во врска со темава:
1. Јас никогаш не сум изневерил, ни планирам. Побрго би ја прекинал врската, па после да т.е. ако имам нешто со друга!!!
2. Не ретко, сум бил со девојка која е моментално во врска! нејзин проблем!
Премногу ми е смешна ситуацијава со форумџивкиве. Како се погодија сите (со исклучот на таа која ја отвори темава) светици?
1. Јас никогаш не сум изневерил, ни планирам. Побрго би ја прекинал врската, па после да т.е. ако имам нешто со друга!!!
2. Не ретко, сум бил со девојка која е моментално во врска! нејзин проблем!
Премногу ми е смешна ситуацијава со форумџивкиве. Како се погодија сите (со исклучот на таа која ја отвори темава) светици?
ne se me izneverile ni pa jas ne sum izneverila...ke pisam pak ako mi se desi neso sli4no...:back:
Јас морам контра да ви мавнам... неможе цел форум да мрзи изневерување а цел град се ебе кај стигне. Изневерувањето не е затоа што таа подобро пуши... изневерувањето е мооментот. Ако сте искочени и го сретнете Бред Пит(пак ја со Бред), немате баш многу време за раскинување со партнерот. Е сега ќе ми речете, па нема да напрам ништо со Бред Пит. НЕМА???? :lud: О да, ќе ја изневерам, и тоа добро ќе ја изневерам, ама утредента пак неа ќе сакам да ја гушнам, бидејќи има разлика меѓу имање секс и водење љубов... ако ме сфаќате што сакам да ви кажам. 

и уште помалку па се гордеам со тоа што сум го направила, ама се деси и го расчистив онака како што мислев дека треба.