wot
aloof
- Член од
- 20 мај 2008
- Мислења
- 19.631
- Поени од реакции
- 34.020
Toчно.не си фраер/ка ако на некого му набиеш рогови:wink:
Инаche, сум изневерувал и сум бил изневеруван.
Во 2та случаи не е убаво чуството.
Тhats way behind me now.
:back:
Toчно.не си фраер/ка ако на некого му набиеш рогови:wink:
Стварно бе, глуп народ нели?Зашто да не бе,ако ти се пружи шанса
е браво бе убаво ви е да набивате рогови а нејќете да ви набијат....е нема така... како шо не изневерувам така сакам и да ми врататjas da go izneveruvam, ubo ke e
toj da me izneveruva, losho ke e :violent1:
Epa sa Nie gledame da ni bidi ubo..е браво бе убаво ви е да набивате рогови а нејќете да ви набијат....е нема така... како шо не изневерувам така сакам и да ми вратат
а тоа шо има покрај тебе некој шо те сака и ти е верен нели е доволно да ти биде убаво.....??Epa sa Nie gledame da ni bidi ubo..
Епа изгледа за некого не е. Подобро нека ми раскине одколку да ме изневерува.а тоа шо има покрај тебе некој шо те сака и ти е верен нели е доволно да ти биде убаво.....??
Ова вака утре сабајле.jas da go izneveruvam, ubo ke e
toj da me izneveruva, losho ke e :violent1:
Osamenka i jas sum za tvojot stav,,, eve moe mislenje... site pisite deka ste protiv to... a site znajte deka sekogas skrisnoto e pointeresno i povozbudlivo za site vas... skrienoto i nedozvolenoto e povozbudlivo... a na sekoj vo vrska mu treba neso novo..., neso pointeresno... pa i ne e se do deckoto/devojkati... ako ne sea koa bi go ziveele zivotot, pa za maz li cel zivot ke bidite so maz i verni... A i site lazat dali masko ili zensko... ali ova debata i site mislite deka toa ne e vo red.. a sepak site lazite... imaa statii za toa na kajgana procitajte i samite deka pogolem broj od lugeto lazat... to e naucno dokazano...ajde kazete. jas licno mislam deka toa i ne e bas loso vie?:zlo:
ete izneveruvam... i so bi praele muabet za ova..... bi me okrivila?Е токму тоа ми беше и мене муабетот... Ама и да мислат дека е така (а сигурно не мислат), така им налага конзервативистичкото размислување и фактот што родителите им се родени на средината на минатиот век, кога кај нас сеуште владееја оние “старински“ размислувања. И сега маливе сакаат даако во Холандија, ама ете сакаат и комшиите да не ги зборат. Признајте едноставно дека изневерувате, а потоа ќе праиме муабет дали треба или не.
Види девојко, ако ти мислиш дека изневерувањето е топ, немаш право да лепиш етикета дека другите луѓе лажат. Нема секој потреба за скриени и возбудливи нешта, особено НЕ кога е во врска. Не можеш да збориш како си ти искрена, а сите други лажат. Изневерувањето е доказ дека човек нема доволно цврст карактер, дека не може да не потклекне на искушенија. Целиот живот е полн со искушенија, зависи од самиот човек дали ќе дозволи да им потклекне. Себично е само на себе и своето задоволство да мислиш, кога туѓи чувства и надежи се вперени кон тебе. Себично е, да!Osamenka i jas sum za tvojot stav,,, eve moe mislenje... site pisite deka ste protiv to... a site znajte deka sekogas skrisnoto e pointeresno i povozbudlivo za site vas... skrienoto i nedozvolenoto e povozbudlivo...ko ne sea koa bi go ziveele zivotot, pa za maz li cel zivot ke bidite so maz i verni... A i site lazat dali masko ili zensko... ali ova debata i site mislite deka toa ne e vo red.. a sepak site lazite... imaa statii za toa na kajgana procitajte i samite deka pogolem broj od lugeto lazat... to e naucno dokazano...
Ако почувстува човек дека му е потребно нешто поинтересно од она што го има, ондак значи дека веќе не треба да е во врска. Комотно може да ја раскине таа врска и да прави потоа што сака. Врската во исто време до некаде значи и обврска, сепак треба да се пази и на другите чувства.a na sekoj vo vrska mu treba neso novo..., neso pointeresno... pa i ne e se do deckoto/devojkati... a