Со кого се познавате од форумов?

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Од вчера, Б_О_Ж_И_Н_О и IksonamzuK. Кул типци.
IksonamzuK има создадено и одлична песна. :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.948
Се случи пред неколку денови, ама нема напишано на темава. Се запознав со Искра. Навистина прекрасна млада личност. Задоволство и привилегија.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Епа вака не се ни многу ама не се ни малку. Почнувам...
Прво, најпрво Ти Си го запознав одамна не ни памтам каде и кога преку заеднички другари (мање више роднини сме)
После братот на една другарка јузерот му е МилеЈебо
После Вирус, го запознав кога веќе беше баниран па немавме можност многу да се дружиме тука
После Раперче, го запознав преку Миле
После отидов на собиранката у март и запознав еден куп луѓе и тешко дека сите ги запамтив ама ако ги сретнам би треало да ги познаам.
Маца_мк со еден збор СОНЦЕ
Натурал грл со еден збор Комшивка хаха
ГадХејтАсОл мендото
ае у фрка сум после ќе допишам
Се вратив! Ебате ксметот ебате секад најмалото го праќаат у продавница!

Туку шо ми беше муабетов...
ТонИнтер го запознав ептен позитивен човек и иаме иста марка на мобилен хаха
Еднаш сосема случајно на журка на саем го запшознав Шорти.
Еднаш у бус го запознав Марјан Мики
Ханзо го запознав има мало дупче на глаата кај шо не му расте коса исто како ја шо иам ваљда и он така е роден.
Стефи ја запознав слатко девојче што свири флејта.
МаWечко ја запознав идниот психолог.
Го запознав го запознав овооој речи го археологот.... на С му беше јузерот не ми теќиња убаво дека коа се запознававме некако го промрмља и глупо ми беше да го препрашувам после.
Го запознав Мадер Факер исто комшија.
Го запознав ДонЈас и ме научи да играм билијард.
И последен што го запознав е Тончи кој ми изгледа премногу кротко како за еден овен али ваљда се преправаше хахаха
Сеа за сеа толку.

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Пред некој ден на една тема си играше мајтап со мене еден дечко кој подоцна дознав дека е другар на мој пријател од скопје. Се знаеме лично и он е прв онака што се познавам со него значи конечно го познавам arakenx :)
Исто така Стефи се поздрави со мене кога беше стрит-фест.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.198
Одамна не сум пишал на темава, имат скоро година.
Пред нецела недела ја запознав Natural-girl, иако бев убеден дека се имам запознаено со неа, сум се немал, па ете официјално беше пред неколку дена.
Исто пред 2-3 дена случајно се запознав со The Great, фин момак, дур е тука сигурно ќе пијаме форумџиско кафенце.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Јас денеска на плажата Градиште се запознав со Џимеј. Ме препозна и дојде да се претстави. Фино момче.

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Епа вака не се ни многу ама не се ни малку. Почнувам...
Прво, најпрво Ти Си го запознав одамна не ни памтам каде и кога преку заеднички другари (мање више роднини сме)
После братот на една другарка јузерот му е МилеЈебо
После Вирус, го запознав кога веќе беше баниран па немавме можност многу да се дружиме тука
После Раперче, го запознав преку Миле
После отидов на собиранката у март и запознав еден куп луѓе и тешко дека сите ги запамтив ама ако ги сретнам би треало да ги познаам.
Маца_мк со еден збор СОНЦЕ
Натурал грл со еден збор Комшивка хаха
ГадХејтАсОл мендото
ае у фрка сум после ќе допишам
Се вратив! Ебате ксметот ебате секад најмалото го праќаат у продавница!

Туку шо ми беше муабетов...
ТонИнтер го запознав ептен позитивен човек и иаме иста марка на мобилен хаха
Еднаш сосема случајно на журка на саем го запшознав Шорти.
Еднаш у бус го запознав Марјан Мики
Ханзо го запознав има мало дупче на глаата кај шо не му расте коса исто како ја шо иам ваљда и он така е роден.
Стефи ја запознав слатко девојче што свири флејта.
МаWечко ја запознав идниот психолог.
Го запознав го запознав овооој речи го археологот.... на С му беше јузерот не ми теќиња убаво дека коа се запознававме некако го промрмља и глупо ми беше да го препрашувам после.
Го запознав Мадер Факер исто комшија.
Го запознав ДонЈас и ме научи да играм билијард.
И последен што го запознав е Тончи кој ми изгледа премногу кротко како за еден овен али ваљда се преправаше хахаха
Сеа за сеа толку.
ајајајај сеа ми притекнаа уште
Фантом од собиранката
Маарко од собиранката
И сите други што играа Макарена
и Дарк Кинг

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Да се пофалам дека конечно ги запознав Syn, Heaty и The Great (сори што онака на трчање моравме да се поздравуваме)

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас се знам со многу јаки фаци од форумот кој ги имам носено на зденка маслинка кај Мајче а они на мене у Капан Ан.
И други знам.

G

GoddessOfRock

Гостин
После сите срамови, конечно се запознавме со Кирца!

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Во Охридот прв го запознав Џимеј, после некој ден бевме на пиво во омиленото место на Син, Duck ofc. Па таму беа Фантом (што претходно го знаев), Серпико, Болиглава, Кискино, девојчето со црвена коса и уште некој ваљда беше, нека ми прости ако го иам испуштено. Немав прилика за муабет со горенаведениве (освен Џими) ради тоа што дојдов ептен касно, имаше време само еден трик Фантом да ми напраи и тоа беше се :).
Еј да, Апокалипто беше, али криво ми е што дечкото беше на заминување, кратко али добар позитивен впечаток ми остави, кул дечко исто као на форум што си е :)

^И Син беше со нас !

Накратко се видовте ама супер дечко е.
Знам, фала :back:
:icon_lol:

П

Паган-др

Гостин
На Охридскиов пиво фест лично се запознав со Кискино. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom