aerodromka
Hiena
- Член од
- 11 март 2007
- Мислења
- 2.752
- Поени од реакции
- 8
vazno koljo ke igra sto ima vie da se sobirateза у недела цел ден лагајте ме и мене контакт преку П.П
ФАЛА
vazno koljo ke igra sto ima vie da se sobirateза у недела цел ден лагајте ме и мене контакт преку П.П
ФАЛА
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:vazno koljo ke igra sto ima vie da se sobirate
јас утре у 12:30 сум нацртан у гимназијата со еден другар , очекувам дека и вас ке ве видам таму точни ..Мето ако не дојде Иверсон , и ти ли не идаш?
Јас утре идам у гимназијата....секак у 12 саато сум тама..ке земам и топка.MeToNo1[MkD];975297 напиша:јас утре у 12:30 сум нацртан у гимназијата со еден другар , очекувам дека и вас ке ве видам таму точни ..
БТВ кој и кој сме сега засега за у гимназија т.е за утре ?
очигледно не знааш со какви квалитети располагамболе ме лопано какво е времето...јас важно ќе играам баскет со едни дечки-претежно аматери и за забава (не се членови на форумот) ...неможам да седам дома и да лежам како говедо ...кој сака нека дојде ОТВОРЕНО Е :pos2:... утре од 12 часот,оти очигледно неможаме да га договораме за термин у Партизан.поздрав
Лол , а кој беше ти пеер ? Играше или гледаше ?Доволно беше... отидов до тама да се прошетам така, ги видов аки, иле, владо(се знам од порано) , мето(го знам :Р ) итн...
Следниот пат подобро
Беше у гимназијата ? :smir:Јас утре идам у гимназијата....секак у 12 саато сум тама..ке земам и топка.
до тебе седаах јеботе... со црвената капаMeToNo1[MkD];976094 напиша:Лол , а кој беше ти пеер ? Играше или гледаше ?
оти јас не играјах иначе ехехеее ... ќе видаш кој на кој ќе врте :222:Учејте децаа
1231231231 пати ве извртееме МНОГУ СМЕ ЈАКИ
следнио пат ке дојдам и јас и оште 1 ке земам нии ке те научаме на тебе:helou:Учејте децаа
Почнаате да вртате веке ко се изморих ( Мр Брајант ) иначе пред тоа ... ај да не се фалам Бај д веј добро беше , имаше спорт имаше и острини на котек малце али јбг тоа ти е спортот :smir:Учејте децаа
не сум белчо бе : :222:MeToNo1[MkD];976148 напиша:Почнаате да вртате веке ко се изморих ( Мр Брајант ) иначе пред тоа ... ај да не се фалам Бај д веј добро беше , имаше спорт имаше и острини на котек малце али јбг тоа ти е спортот :smir:
А1Тим , Белчото до мене ? Хихихи а шо кутеше не се кажа а , од кај да ве знам јас вас
СЕГА ДЕНЕСКА ПОМИНА ШО БИДУВА ЗА УТРЕ ? КЕ СЕ ОДИ ЛИ У ПАРТИЗАН , ИЛИ ?