Кошаркари Кајганџии

aLeKsAnDaR-aKi

The Duke
Член од
29 октомври 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
момци јас утре играам у гимназијата баскет у 12. саато-а ако се договорате за у недела ( 075 291 026-> зочето ) па јавејте му се...толку од мене

Mr.HyPNoTiC

UnTraceable Guest!
Член од
13 ноември 2007
Мислења
1.450
Поени од реакции
239
момци јас утре играам у гимназијата баскет у 12. саато-а ако се договорате за у недела ( 075 291 026-> зочето ) па јавејте му се...толку од мене

Со кој ќе играј у гимназијата кошарка ... ? ќе има ли некој од форумот.. ?

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Па темата е овде , од форумџиите да се збереме на баскетче.. идеш ? наназад имаш листа копирај ја и додади се.

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
И јас ке одам утре у гим сабале ако е убаво времето .

aLeKsAnDaR-aKi

The Duke
Член од
29 октомври 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
боле ме лопано какво е времето...јас важно ќе играам баскет со едни дечки-претежно аматери и за забава (не се членови на форумот) ...неможам да седам дома и да лежам како говедо ...кој сака нека дојде ОТВОРЕНО Е :pos2:... утре од 12 часот,оти очигледно неможаме да га договораме за термин у Партизан.поздрав

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
боле ме лопано какво е времето...јас важно ќе играам баскет со едни дечки-претежно аматери и за забава (не се членови на форумот) ...неможам да седам дома и да лежам како говедо ...кој сака нека дојде ОТВОРЕНО Е :pos2:... утре од 12 часот,оти очигледно неможаме да га договораме за термин у Партизан.поздрав
И јас ке дојдам , лагајте ме за утре у гимназијата па таму ке се договориме за у недела у сала ..
Јас и Ајверсон кај 12:30 сме у гимназија бидете и вие точни т.е кај 12 бидете таму малце ке закаснеме ние ..
Иле те чекам и тебе :):smir:

aLeKsAnDaR-aKi

The Duke
Член од
29 октомври 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
океј мето нема проблем,без вас не почнуваме - јас живеем до Гимназијата па у 12 сум на загреване таму-ќе има смех :uvo: .се гледаме утре...

bama

† Револуционер †
Член од
1 февруари 2007
Мислења
2.040
Поени од реакции
362
океј мето нема проблем,без вас не почнуваме - јас живеем до Гимназијата па у 12 сум на загреване таму-ќе има смех :uvo: .се гледаме утре...
дека до гим бе...јас зад сандо масев..ај мош ке наминам

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
MeToNo1[MkD];974784 напиша:
И јас ке дојдам , лагајте ме за утре у гимназијата па таму ке се договориме за у недела у сала ..
Јас и Ајверсон кај 12:30 сме у гимназија бидете и вие точни т.е кај 12 бидете таму малце ке закаснеме ние ..
Иле те чекам и тебе :):smir:

Е шо јас не идам мето ке дојде со Ајверсон нема да е интересно ного ке е јак хехе шалам се .
Бтв мето со акл со прааш вечер оти знам нема да дојдаш ама ај ......

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
за утре незнам дали ке дојдам ама у недела сум 100 % слободен така да .. у недела идам... .
за утре.. незнам

aLeKsAnDaR-aKi

The Duke
Член од
29 октомври 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
само да се разбераме нема утре 5 на 5 оти јас вечер лагам фешта да га праам...тројки ќе се играа

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Мето ако не дојде Иверсон , и ти ли не идаш?

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Не не ќе дојдел... . ем да га договорате за недела право.. . а јас кажах мош нема да дом ке вим.. .

Член од
25 март 2007
Мислења
204
Поени од реакции
14
Samo oficijalno da potvrdam deka basket nema da se igra, posho ne sobravme. Strumichani, povelete pukajte seir :)

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
Не сме и ние нешто.. . и ние никак да се договориме.. :|

Kajgana Shop

На врв Bottom