aLeKsAnDaR-aKi
The Duke
- Член од
- 29 октомври 2007
- Мислења
- 167
- Поени од реакции
- 0
момци јас утре играам у гимназијата баскет у 12. саато-а ако се договорате за у недела ( 075 291 026-> зочето ) па јавејте му се...толку од мене
момци јас утре играам у гимназијата баскет у 12. саато-а ако се договорате за у недела ( 075 291 026-> зочето ) па јавејте му се...толку од мене
И јас ке дојдам , лагајте ме за утре у гимназијата па таму ке се договориме за у недела у сала ..боле ме лопано какво е времето...јас важно ќе играам баскет со едни дечки-претежно аматери и за забава (не се членови на форумот) ...неможам да седам дома и да лежам како говедо ...кој сака нека дојде ОТВОРЕНО Е :pos2:... утре од 12 часот,оти очигледно неможаме да га договораме за термин у Партизан.поздрав
дека до гим бе...јас зад сандо масев..ај мош ке наминамокеј мето нема проблем,без вас не почнуваме - јас живеем до Гимназијата па у 12 сум на загреване таму-ќе има смех :uvo: .се гледаме утре...
MeToNo1[MkD];974784 напиша:И јас ке дојдам , лагајте ме за утре у гимназијата па таму ке се договориме за у недела у сала ..
Јас и Ајверсон кај 12:30 сме у гимназија бидете и вие точни т.е кај 12 бидете таму малце ке закаснеме ние ..
Иле те чекам и тебе :smir: