Кошаркари Кајганџии

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Мето ако не дојде Иверсон , и ти ли не идаш?
јас утре у 12:30 сум нацртан у гимназијата со еден другар , очекувам дека и вас ке ве видам таму точни ..

БТВ кој и кој сме сега засега за у гимназија т.е за утре ?

V

Viktoranius

Гостин
MeToNo1[MkD];975297 напиша:
јас утре у 12:30 сум нацртан у гимназијата со еден другар , очекувам дека и вас ке ве видам таму точни ..

БТВ кој и кој сме сега засега за у гимназија т.е за утре ?
Јас утре идам у гимназијата....секак у 12 саато сум тама..ке земам и топка.

Г

Грејвдигер

Гостин
Ај можда ќе наминам кај 12:30 у гимназијата, ама нема да играм... нешто не ми е по ќеф сега :)

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
боле ме лопано какво е времето...јас важно ќе играам баскет со едни дечки-претежно аматери и за забава (не се членови на форумот) ...неможам да седам дома и да лежам како говедо ...кој сака нека дојде ОТВОРЕНО Е :pos2:... утре од 12 часот,оти очигледно неможаме да га договораме за термин у Партизан.поздрав
очигледно не знааш со какви квалитети располагам:vozbud:
here I am 12 и 15 сум у гимназијата (мора да закаснам јас:kesa:)

Г

Грејвдигер

Гостин
Доволно беше... :) отидов до тама да се прошетам така, ги видов аки, иле, владо(се знам од порано) , мето(го знам :Р ) итн...

Следниот пат подобро :)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Доволно беше... :) отидов до тама да се прошетам така, ги видов аки, иле, владо(се знам од порано) , мето(го знам :Р ) итн...

Следниот пат подобро :)
Лол , а кој беше ти пеер ? Играше или гледаше ?:vozbud:

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Учејте децаа :D
1231231231 пати ве извртееме МНОГУ СМЕ ЈАКИ :)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.176
Поени од реакции
106
Учејте децаа :D
1231231231 пати ве извртееме МНОГУ СМЕ ЈАКИ :)
Почнаате да вртате веке ко се изморих ( Мр Брајант ) иначе пред тоа ... ај да не се фалам :vozbud: Бај д веј добро беше , имаше спорт имаше и острини на котек малце али јбг тоа ти е спортот :smir:

А1Тим , Белчото до мене ? Хихихи а шо кутеше не се кажа а , од кај да ве знам јас вас :)

СЕГА ДЕНЕСКА ПОМИНА ШО БИДУВА ЗА УТРЕ ? КЕ СЕ ОДИ ЛИ У ПАРТИЗАН , ИЛИ ?:pipi:

Г

Грејвдигер

Гостин
MeToNo1[MkD];976148 напиша:
Почнаате да вртате веке ко се изморих ( Мр Брајант ) иначе пред тоа ... ај да не се фалам :vozbud: Бај д веј добро беше , имаше спорт имаше и острини на котек малце али јбг тоа ти е спортот :smir:

А1Тим , Белчото до мене ? Хихихи а шо кутеше не се кажа а , од кај да ве знам јас вас :)

СЕГА ДЕНЕСКА ПОМИНА ШО БИДУВА ЗА УТРЕ ? КЕ СЕ ОДИ ЛИ У ПАРТИЗАН , ИЛИ ?:pipi:
не сум белчо бе :P: :222:

Kajgana Shop

На врв Bottom