Со кого се познавате од форумов?

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Непосредно пред крајот на годинава ќе ја составам листата на сите оние кои ги запознав и ги знаев. Некои подетално, со сврзани муабети, а некои онака лежерно:)

Џену Грл
ПараноиК
Crazy in Love
Fantom
Bidikov
ada
Apokalipto
Drama Queen
Serpico
Дивајн
Болгилава
Acid
bebush
Smile=)
Freckles
Новинарка
Вештица
Красулка
Шмекерот
Saladin
Др.-АГАН
Дарк Кинг
^^^магде^^^
Stre3T Danc@
BiG Kiss
Пчелка
* BawbiiE *
rossonerka
maca_kaka'
makedonka1985
Justice for All
Status Quo
DonJas
R3lapse
Mac))
Nautral_girl
TonInter
Tonchie
G@rfielD
HsIlOmEdUs
rossoner stefan
Крусер
Точкест
Princ
PokerFace
ТаМчЕ
marsovka
GoD.HateUSaLL
КиреМали1911
Emma
Маца_мк
Nightwalker
MaRyJaNe-poison
Викторгг
Shorty
маарко
Ханзо

Можно е да имам заборавено некој, но се надевам нема да има замерки:) Сепак листава не е мала:)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Традиционално да запишам кој се запознав:
Македонка(и некои бројки има тука)-незнам кој досега толку позитивно ме изненадил,став,директност и држење.Секоја чест.
Платооон:)) Позитивен човек,пеким.
Луртз- баш онаков какош што го замислував,секоја чест.Но да напоменам дека поубавата половина ме остави воодушевена од познавањата кои ги поседува:pipi:(може две различни страни,но има место за компромис)
Бидиков ти било едно позитивно човече,интересно,зборливо,ми делуваше обратно пред да го запознаам +++ :)
Крусер,срамежлив тип,но верувам дека е тежок џентламен,па девојки напаѓајте.
Марионка з срамежливо девојче,ќе се опушти нареден пат,секогаш е така на прва:smir:

Другите ги знам,исти се не се промениле :back:

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Традиционално да запишам кој се запознав:
Македонка(и некои бројки има тука)-незнам кој досега толку позитивно ме изненадил,став,директност и држење.Секоја чест.
Платооон:)) Позитивен човек,пеким.
Луртз- баш онаков какош што го замислував,секоја чест.Но да напоменам дека поубавата половина ме остави воодушевена од познавањата кои ги поседува:pipi:(може две различни страни,но има место за компромис)
Бидиков ти било едно позитивно човече,интересно,зборливо,ми делуваше обратно пред да го запознаам +++ :)
Крусер,срамежлив тип,но верувам дека е тежок џентламен,па девојки напаѓајте.
Марионка з срамежливо девојче,ќе се опушти нареден пат,секогаш е така на прва:smir:

Uste jas ti ostanaf neuznaen!!!

Marionka_z

Omnia mea mecum porto
Член од
16 јануари 2009
Мислења
208
Поени од реакции
29
Ете официјално се запознав и јас со сите што беа присутни на собиранката (да не ги набројувам сега) и само да кажам дека како за прв пат беше супер.
Воодушевена сум од луѓето и се надевам на уште мн. вакви дружби. И да, ќе се опуштам и јас со тек на време, не сум толку срамежлива како што делувам на прв поглед :)
Убав помин, во секој случај.

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Нема везе, ја сум разубавена :ne_zboram
:icon_lol:

Srsly, се запознав со:

makedonka1985 - ќе се надоврзам на leandra. Никој од форумов до сеа ме нема така позитивно изненадено. Прекрасна девојка, во секој смисол (преубава, интелегентна, духовита, со став...ма све у пакет).
Се надевам дека ќе се повтори дружбава. Мене ми беше ептен мило што те упознав.

Lurtz - ах, тој Lurtz. Колку што пред да го упознаам му се лутев, толку сега ми е мило шо го знам во живо. Навидум смирена особа (али само навидум), а уствари раскош од интелект и искуства. Баш е пријатно да се дискутира со него. И еве вака јавно се извинувам за гневот кој го демонстрирав и вечерва, али тоа е само пошо имам краток фитиљ за политика...Стварно ништо лично (уствари кога ќе се налутам, не ни перцепирам личности пред себе) :)

Платун (така се изговара) - Го упознав и пејачот на Анастазија :vozbud:
Ок, не е он, али си личат. Ако нишо друго, на рокер/металец личи.
Како и да е, не зборевме нешо, а и тешко се разбиравме у галамата, али од тоа шо наслушнав, доста духовит човек. Thus, I'm looking forward to meeting you again. :)

Marionka z- освен здраво, никаков друг муабет не направивме, па затоа оставам простор некоја следна прилика подетално да можам да пишам на темава и за неа :)

/ada out]

Член од
28 март 2006
Мислења
17.754
Поени од реакции
12.216
И еве вака јавно се извинувам за гневот кој го демонстрирав и вечерва
Не забележав гнев Ада, забележав добар муабет :) и соговорник кој морав некако да го изнервирам оти ќе ме отепаше со факти и логика.

Туку, конечно во живо со погореспомнатите особи
Ада, Леандра, Ацева, Трнот, Принц, Бидиков, Мистичен, Ацид, Тончи, Македонка, Марионка, Крусер... можда уште некој ама на име толку ги знам.

Нема што многу да фалам пошто ќе треба да напишам 2 страни текст (а и не знам баш да красам и да се изразувам) па само накратко -очекував помалку па затоа и сум пријатно изненаден.
Да не ги заборавам посебно да ги спомнам Ада и Леандра (капа симнувам, и двете се одлични и комплетни во секој смисол).

Доста е, понатаму детали мислам дека не се потребни...се на се одлично :)

Ах да...поздрав и до моите колеги :wink:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Непосредно пред крајот на годинава ќе ја составам листата на сите оние кои ги запознав и ги знаев. Некои подетално, со сврзани муабети, а некои онака лежерно:)

Џену Грл
ПараноиК
Crazy in Love
Fantom
Bidikov
ada
Apokalipto
Drama Queen
Serpico
Дивајн
Болгилава
Acid
bebush
Smile=)
Freckles
Новинарка
Вештица
Красулка
Шмекерот
Saladin
Др.-АГАН
Дарк Кинг
^^^магде^^^
Stre3T Danc@
BiG Kiss
Пчелка
* BawbiiE *
rossonerka
maca_kaka'
makedonka1985
Justice for All
Status Quo
DonJas
R3lapse
Mac))
Nautral_girl
TonInter
Tonchie
G@rfielD
HsIlOmEdUs
rossoner stefan
Крусер
Точкест
Princ
PokerFace
ТаМчЕ
marsovka
GoD.HateUSaLL
КиреМали1911
Emma
Маца_мк
Nightwalker
MaRyJaNe-poison
Викторгг
Shorty
маарко
Ханзо

Можно е да имам заборавено некој, но се надевам нема да има замерки:) Сепак листава не е мала:)
Гладиус....абе можеше да поедноставиш и да пишеш се знам со пола форум :)))
ОН: се запознав сеа брзо со Кискино. Фин момак.

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Се познавам со Dovicinski,DimitaR i Darker4eto!

Се познавам со Dovicinski,DimmitaR i Darker4eto!

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Со Водка Микс. На плоштад, при прославата за визна либерализација, заедно со бејби Грл и Clen 7. Али мислам дека он немаше поима дека сум член на форумов, пошо као и секад, си го кажувам моето а не форумџиското име. :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
и со мене :smir:
он! со InF3cTeD Fedella Ивањушкa ... и не ми текнува на други...
Сега и со мене
Инаку он: InF3cTeD, ilija^veles, dark_hacker, smart ass, Blackout, la-loca, stalker4e и има уште ама не ми текнуваат:)

Д

ДаркхарТ

Гостин
После вчерашната собиранка едитирам!
InF3cTeD,ice_boy, ilija^veles, dark_hacker, smart ass, Blackout,la-loca, stalker4e,ивањушка и Fedella

Kajgana Shop

На врв Bottom