Синоќа се запознав со Quark! Прилично фино типче коешто студира на електро и ги љуби воцовите за електраши Требаше да продолжиме негде после мала станица ама јас заебав Следен пат друже на поспремно :wink:
Релативно сум кратко време на форумов и, од тие што имав можност да ги видам, лично се знам со: Бидиков, Motherfucker, Crashoverride и Чупе. Како и да е, се надевам дека оваа листа во иднина драстично ќе се зголеми.
Вчера се запознав со Blackout!
Колку е мало па. -страм
Ептен мило девојче, се надевам дека следен пат ќе имаме повеќе време и помирна атмосфера за муабетење. -blink
после, Vertigo - многу многу најфино девојче.Исто така ми е жал што средбата со неа беше кратка.
filipronaldo - лудо дете мајке ми.
И многу кратки средби со кискино и Shorty.
Со Rizteto, со Volleyman и RIOT од денес. Со Potato, wot, тие во моментот се сеќавам. Не сум бил оддамна на форумов. Ме снемува од време на време. Аа.. со Маца Мк се знаев едно време пооддамна, не знам дали се сеќава таа уште.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.