Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување

види кој ја отворил темава , и види истиот човек што кажа за мене :smir:

незнам кој ја спамираше темава со незначајни постови и женски муабети по цели страни

Ејјјј, полека, па се зезаме, а ти што немаш смисла за хумор тоа е друга работа. :smir:
Ееее, а порано мислев дека можеме да бидеме пријатели. :nesvest:

малолетен сум за со тебе да бидам пријател , со тебе само привилигирани се дружат :smir:

Поентата на темава е некој да побара пијалок и ти да го услужиш. Немаше муштерии, и не знам што беше толку лошо што јас и Фокси помуабетивме малку.

Поентата на темава е некој да побара пијалок и ти да го услужиш. Немаше муштерии, и не знам што беше толку лошо што јас и Фокси помуабетивме малку.

незнам колку беше така кога јас побарав пијалок

ќе немаше проблем доколку ти ме услужеше без твоето приговарање

незнам колку беше така кога јас побарав пијалок

ќе немаше проблем доколку ти ме услужеше без твоето приговарање
Ете, гледаш што убаво си кажа?
Значи тебе човек не може збор да ти каже, ниту да се нашали со тебе. Добро, да знам за друг пат.

малолетен сум за со тебе да бидам пријател , со тебе само привилигирани се дружат :smir:
Не, со мене може да се дружи секој кој знае да се дружи и да биде вистински пријател. :smir:

Ете, гледаш што убаво си кажа?
Значи тебе човек не може збор да ти каже, ниту да се нашали со тебе. Добро, да знам за друг пат.

еднаш ќе се шегуваш ... а не секој пат кога ќе побарам алкохолен пијалок

и доста со офтопик ... ако сакаш послужи ја нарачката а ако не ...продолжи да дудлаш

Ај сега Ece ако ти се сака дај едно виски малце да ме расположи после денешниов шок, важи?

Ај сега Ece ако ти се сака дај едно виски малце да ме расположи после денешниов шок ден, важи?
Повели :smir:

viski400.jpg

ej
kako ste be ljudi
da vi kazu deka ako nekoj misli da ostavlja alkohol, cigare i drogu
neka gi ostavi kude mene
pozzz
btw daj enu tekilu

Едно Скопско грч ладно
и доста се карате го баби на порти​

applrum.jpg
Рум со Кока Кола.