Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
нескафе или капучино! кое ти е полесно за правење - тоа!
Еве, па ти бирај, а можеш да ги испиеш и двете. :)

coffee-cappucino.jpg

nescafe_machine_noire_latte.jpg

А каде е сега Фокси да ми каже какво кафе сака и да почнеме да оговараме? :pos:

А каде е сега Фокси да ми каже какво кафе сака и да почнеме да оговараме? :pos:

може нес со шлаг (подолго се пие) па ќе иаме мноогу време за трач хахахаха вечерта е пред нас а мене не ми се спие :pos::pos: (леле ама ќе ни викаат пак)

веќе кога се најавивте дека ќе дрдорите мене нема да ми пречите :smir:, незнам за другите ...

може нес со шлаг (подолго се пие) па ќе иаме мноогу време за трач хахахаха вечерта е пред нас а мене не ми се спие :pos::pos: (леле ама ќе ни викаат пак)
Леле, ни мене не ми се спие, а помина празникот, сабајле треба во 6 да станам. :(
Ама јебига, не ми се спие, не ќе легнувам со сила. :icon_lol:
Еве кафенце и почнуваме. :vozbud:

па вака...Што ќе се праи за први мај (мене ми е во последно време окупација само на тоа мислам)

па вака...Што ќе се праи за први мај (мене ми е во последно време окупација само на тоа мислам)
Јас веќе имам испланирано. Се договорив за први мај ќе одам со пријатели на Водно, ќе правиме скара. :)
Ти уште немаш никакви планови?

Не не иам планови јас веќе од минатиот месец. Во катлановско блаце во викендица кај сонцето :vozbud: само едвај чекам да дое четврток, 4 дена одмор башка со друштвото така у пун состав се неаме собрано којзнае од кога па сеа сите на куп.Денес бевме баш до таму да подсредиме по собите да идеме у четврток на готово.Најмногу се радувам на спиењето

Не не иам планови јас веќе од минатиот месец. Во катлановско блаце во викендица кај сонцето :vozbud: само едвај чекам да дое четврток, 4 дена одмор башка со друштвото така у пун состав се неаме собрано којзнае од кога па сеа сите на куп.Денес бевме баш до таму да подсредиме по собите да идеме у четврток на готово.Најмногу се радувам на спиењето
Е супер. И јас едвај чекам да дојде четврток. Ама зарем петок не е работен ден?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom