F
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ти па ич![]()
Еве, па ти бирај, а можеш да ги испиеш и двете.нескафе или капучино! кое ти е полесно за правење - тоа!
Повели :smir:и мене никој не ме послужи кога побарав вино :smir:
А каде е сега Фокси да ми каже какво кафе сака и да почнеме да оговараме?![]()
би ни било мило секое време да се приклучиш во дрдорењетовеќе кога се најавивте дека ќе дрдорите мене нема да ми пречите :smir:, незнам за другите ...
Леле, ни мене не ми се спие, а помина празникот, сабајле треба во 6 да станам.може нес со шлаг (подолго се пие) па ќе иаме мноогу време за трач хахахаха вечерта е пред нас а мене не ми се спие(леле ама ќе ни викаат пак)
Јас веќе имам испланирано. Се договорив за први мај ќе одам со пријатели на Водно, ќе правиме скара.па вака...Што ќе се праи за први мај (мене ми е во последно време окупација само на тоа мислам)
Е супер. И јас едвај чекам да дојде четврток. Ама зарем петок не е работен ден?Не не иам планови јас веќе од минатиот месец. Во катлановско блаце во викендица кај сонцетосамо едвај чекам да дое четврток, 4 дена одмор башка со друштвото така у пун состав се неаме собрано којзнае од кога па сеа сите на куп.Денес бевме баш до таму да подсредиме по собите да идеме у четврток на готово.Најмногу се радувам на спиењето