Бар

• Креатор на темата Креатор на темата FLiX
  • Време на започнување Време на започнување
Лелееее, а тоа сериозно мислеле или се заебавале со тебе? :pos:
сериозно...шо да праам тоа средно школо ми беше најлошата одлука во животов.
посебно тој клас.Има една форуџика тука од клас ми е..спаѓа меѓу нормалните, а нормалните се броеа на рака
друго све беше со комплекси,башка се жени бевме и имавме 3 машки: едниот го избркаа,другиот не идеше у школо а третиот ни беше другарка(она какви трачеви вади пупупу)

сериозно...шо да праам тоа средно школо ми беше најлошата одлука во животов.
посебно тој клас.Има една форуџика тука од клас ми е..спаѓа меѓу нормалните, а нормалните се броеа на рака
друго све беше со комплекси,башка се жени бевме и имавме 3 машки: едниот го избркаа,другиот не идеше у школо а третиот ни беше другарка(она какви трачеви вади пупупу)
Ауу, можам да замислам. :pos:
Кутра ти. :nesum:

Ej ај смирете малку ќе ми го запустите барот, плус то тигар е привилегиран тука, како полнолетен се рачуна.

Ej ај смирете малку ќе ми го запустите барот, плус то тигар е привилегиран тука, како полнолетен се рачуна.
Не се грижи, во ред ти е барот, само ќе додадеме уште еден збор пред него - стриптиз. :pos:
А што се однесува до тигарот, не го примаме додека не наполни 18 и точка!

Macedonia2007 напиша:
Многу изгледа е по трачевите и иста генерација сме
Ааааа котова сум..готово ми стаија и етикета на форумов.Трачарка сум била..еееее колку брзо се шират дезинформации..луѓе кафе пиеме нема ваљда да си читаме поезија една на друга..

Ааааа котова сум..готово ми стаија и етикета на форумов.Трачарка сум била..еееее колку брзо се шират дезинформации..луѓе кафе пиеме нема ваљда да си читаме поезија една на друга..
Пушти ги Фокси, машки си се машки. :pos:

Не се грижи, во ред ти е барот, само ќе додадеме уште еден збор пред него - стриптиз. :pos:
А што се однесува до тигарот, не го примаме додека не наполни 18 и точка!

која си ти да не ме примиш ?

Извини молим те

која си ти да не ме примиш ?
Ејјјј, полека, па се зезаме, а ти што немаш смисла за хумор тоа е друга работа. :smir:
Ееее, а порано мислев дека можеме да бидеме пријатели. :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom