Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Се запознав со Манс конечно синоќа у хавана! беше срдечно запознавање со гушкање...:) манс е пуцвал шмекерче..:)
Френдли шмек дружее...нареден пат идеме у шмек поход :)

Бев на фудбал и ги гледав само неколку луѓе. Не ме ни видоа, не им ни направив муабет али се гледа дека се интересни.

Јас марсовка ја запознав денес.

Хмм... Вчера се запознав со Бебуш, Викторгг, Марсовка и еден пензиониран член од форумов чиј идентитет не го откривам=). Сите ми оставија позитивен впечаток, затоа падна и договор другпат повторно да се видиме=).:smir:

Хмм... Вчера се запознав со Бебуш, Викторгг, Марсовка и еден пензиониран член од форумов чиј идентитет не го откривам=). Сите ми оставија позитивен впечаток, затоа падна и договор другпат повторно да се видиме=).:smir:

А со мене не се запозна?

Енивеј се запознав со NightWalker и Марсовка...И за двајцата имам искулиран впечаток:)

А со мене не се запозна?

Енивеј се запознав со NightWalker и Марсовка...И за двајцата имам искулиран впечаток:)

Хаха, не ти го запомнив никот, иако според фризурата беше логично да се очекува=)... И да, се беше ок, само требаше веднаш да седнете со нас, не бевме толку страшни.=)

Baby_Vik
Nikolic
EnegieNo1
Kinder
4I4
SrRulz
Bunt 05
Bama
A1TEAM
Volleybaal
MITEMAN
LoGiX
DarkWalker
Soad F
Butterfly_88 - кисс до тебе :wub:

Се запознав со Acid ,Kista,KimiR,Bushnav,Demian,и остали кој играа фудбал во саботата........добри дечки ...:smir:

Случајно ја запознав Фокси Батерфлај на Плоштад, иако не сум сигурна дали треба да ја пишам со оглед на тоа што веќе не е членка :icon_lol:

Ае некни со Арамбаша, на Синдикат братот. :D
Дечкото со најјаката маска во Инфинити.

Со Ланата вечерва. @ :pos2::pos2:

Со ливерпул фан конечно:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom