Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Со Псај по 2 пат се запознавме хахахаха:vozbud::pos2:

Со Псај по 2 пат се запознавме хахахаха:vozbud::pos2:
Да, стварно. :)
Скорпио тапа си, не знаеш да пуштиш некоја пијачка по форумџиска линија, морав од колегата твој да чекам :icon_lol:

Истата таа вечер се запознав и со Медеа, конечно, само на кратко додуша, така да не се рачуна баш :)

Да, стварно. :)
Скорпио тапа си, не знаеш да пуштиш некоја пијачка по форумџиска линија, морав од колегата твој да чекам :icon_lol:

Истата таа вечер се запознав и со Медеа, конечно, само на кратко додуша, така да не се рачуна баш :)

Ако частам јас така секого по форумџиска , по улична по факултетска линија, треба да ми го препишат диското мене, не шала на страна, не бев во некој елемент, мн, бев изморен, пошо цел ден скитав, се надевам дека следниот пат кога ќе дојдеш да ми се најавиш, и ветувам дека прекрасно ке бидете услужена, а колега ми мој сите ги части, он работи од љубов:vozbud::pos2:

Денес со Foxy Butterfly :back:
Значи многу ценам ликови кои се исти и како што се поставуваат на форумов:back:

Вечерва после подолго време ми се оствари желбата да се запознаам со Aceva. Стабилна и харизматична жена која во живо беше попријатна и покомуникативна него шо ја замислував. :) Open minded, одлично ги проценува луѓето и добра е ко леб, сфарно. Од другите мистериозни особи шо би сакал да ги запознаам некош останаја уште Macedalien, StormAngel и Garfield.

Најдобра и најпозитивна госпоѓа од форумов шо сум ја запознал, неам зборој едноставно.

Вечерва ја запознав zippy, спонтано и случајно, а испадна дека ми е колешка и на факултет:helou:

Само што се запознав со Шмекерот:vozbud: пријатно ме изненади looking forward for the next tea

Само што се запознав со Шмекерот:vozbud: пријатно ме изненади looking forward for the next tea
Таков сум ја...пријатен :) Да...на работа денес ми дојдоа Фокси и Зипи (форумџиката којашто повеќе набљудува на форумов отколку што пишува :) )...пријатни девојки за шмек, кафе и муабет!

Не сум толку фин да почекам некој да пише пост за да биде последен на странава, па овој мојов да биде на другата страна прв. Надејно и ненадејно сношти се запознав со 5 форумџии.
Маца_мк - една од најфините форумџики, кој не ја запознал да му биде криво.
ПараноиК - премногу возбудена, успеав да и се насмевнам два три пати вечерта само и два збора да сврзиме. Оправдано:)
Bidikov - не велам дека е најлош администратор, уверете се ако некогаш се најдете на иста маса со него:wink:
Викторгг - изненадно се појави, успеав на огромно задоволство да се запознам со него. Нареден пат повеќе ќе разговараме.
THE_PIRAT - блиц запознавање, многу ме потсети на мене, зато шо е така малу повлечен и малу срамежлив:)

Поздрав дечки, и до тие шо веќе ги имав запознаено порано а ги видов пак:helou:

Најнови од сабајлево:

Шмекерот - Кул типац и доста расположен за муабет. Шири позитивна енергија. :)
Марсовка - Интересна типка, доста комуникативна. Нема да го заборавам моментот пред Фреш кога уствари дозна кои сме. :)

:helou:

Денес се запознав со следниве шизици!
Виктор_мак (фин момак и доста брзо збори :))
ССС Столица ( Фино типче...го угушив со цигарата моја)
То Интер (У слободно време шмека...ама денес ми беше нешо уморен па Интере нареден пат коа ќе бидеш посвеж идеме двајцата у шмек поход)
Дарк Кинг (Посебно ми беше мило него шо го запознав...бидејки имаме ист вкус за секси политичарки :) )
Бидиков (Правејќи муабет јас му викам на него...друже ти треба да бидеш администратор :)...а он веќе ти бил...јебига не знаев)
И Марсофка (Можеби очекуваше денес од мене шмек...ама не ти упатив пошо работев а кога работам не можам да упатам квалитетен шмек :)...затоа ке има поправен испит)
Супер екипа запознав денес се на се :)..позз

Ја запознав марсовка..мало паметно :vozbud::vozbud:
сите други ги знаев, и убаво си поминав

Денес се запознав со следниве шизици!
Виктор_мак (фин момак и доста брзо збори :))
ССС Столица ( Фино типче...го угушив со цигарата моја)
То Интер (У слободно време шмека...ама денес ми беше нешо уморен па Интере нареден пат коа ќе бидеш посвеж идеме двајцата у шмек поход)
Дарк Кинг (Посебно ми беше мило него шо го запознав...бидејки имаме ист вкус за секси политичарки :) )
Бидиков (Правејќи муабет јас му викам на него...друже ти треба да бидеш администратор :)...а он веќе ти бил...јебига не знаев)
И Марсофка (Можеби очекуваше денес од мене шмек...ама не ти упатив пошо работев а кога работам не можам да упатам квалитетен шмек :)...затоа ке има поправен испит)
Супер екипа запознав денес се на се :)..позз

На кого бе ти друже? :pos:

Инаку, освен со Шмекеров погоре, денеска се запознав и со марсовка. Фини луѓе. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom