- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Raperce - јас тебе ќе ти местев девојче,ти мене не ме пишуваш.
Е,нема .!.
Јован - Отворен,посекси во живо од слики.
Само немој да ме смуваш сеа,не е ова дудлање
А,да,мислев ќе бидеш фраер и пол,и ќе ги поделиш костените.
Но,се усрами.
Фокси - во ЧДА ми одеше на живци некогаш,ама имаш вкус пер,како да не бидам фин!
Ретко кое женско е отворено доволно за да глеа Тила Текила,ене види ја Магде,се срами.
И ме фативте off-guard со честитките,и ме префати финоста.
Највише муабет падна со Фокси од сите нови запознаени.
Виктор_мак - фино типче,не знам што се вреѓате дека збори брзо.
Ако брзо збори,значи брзо мисли,значи паметен е.
Параноик - физички ја упознав,како ДевојкатаШтоНеСеУпознаваСоНекогоАкоТојНекојИКонтриралПретходнатаВечерНаФорум.
У превод,дисапојтмент.
Тоутали дјуд.
Армин - тебе ќе те бришам дека те знам! :devil3:
Сакав да праиме фантази лига,да си ги испофалиме клубовите,да им се качиме на глава на миланезите и барсашите,ама ти отиде...далеку од мене
Dark-King - непропорционално со никот,ептенски многу фин,иако муабетот се сведе на 2 реченици.
Другите,беа само на здраво,а според мои стандарди,тоа не е доволно за познанство.
Е,нема .!.
Јован - Отворен,посекси во живо од слики.
Само немој да ме смуваш сеа,не е ова дудлање

А,да,мислев ќе бидеш фраер и пол,и ќе ги поделиш костените.
Но,се усрами.
Фокси - во ЧДА ми одеше на живци некогаш,ама имаш вкус пер,како да не бидам фин!
Ретко кое женско е отворено доволно за да глеа Тила Текила,ене види ја Магде,се срами.
И ме фативте off-guard со честитките,и ме префати финоста.
Највише муабет падна со Фокси од сите нови запознаени.
Виктор_мак - фино типче,не знам што се вреѓате дека збори брзо.
Ако брзо збори,значи брзо мисли,значи паметен е.
Параноик - физички ја упознав,како ДевојкатаШтоНеСеУпознаваСоНекогоАкоТојНекојИКонтриралПретходнатаВечерНаФорум.
У превод,дисапојтмент.
Тоутали дјуд.
Армин - тебе ќе те бришам дека те знам! :devil3:
Сакав да праиме фантази лига,да си ги испофалиме клубовите,да им се качиме на глава на миланезите и барсашите,ама ти отиде...далеку од мене

Dark-King - непропорционално со никот,ептенски многу фин,иако муабетот се сведе на 2 реченици.
Другите,беа само на здраво,а според мои стандарди,тоа не е доволно за познанство.