Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
..Oooo да...Официјално се запознав со Јове_бт...:olee: :pos:
И можам да кажам дека сум КРАЈНО разочарана ама ЕПТЕМ!, не го замислував толку...нормален...Импресии од него, следен пат, кога ќе се запознаеме подобро, зафатен беше типот...:pos:

И јас го запознав Јове.Ама не тој од форумот, овој вистинскиот:)

Денес со Oblivion:pipi:
Многу позитивен дечко, расположен за муабет и голем шармер must say:pipi::kesa:

^ Ау.. :kesa:

Денес со Bebush... :pipi:

Многу смех личност, да седнаш да си направиш муабет на раат, многу сакала земјотреси :pos: личност која дефинитивно треба да дојде во Струмица за карневалите... :pipi: ... ама си набива комплекси дека е многу нападна, а всушност не е... :smir::back:

ги познавам, Neno -WH,Kiko-Kozle,nikola-volkovo,dajc,nekrofilia... мислам дека се тие,сега за сега

Со Бушавиот,
Принцот,
Викторгг,
Серпико,
Толку, скромно :)))

Иако планот беше официјално да се упознаеме на факс , сепак со Shmekerot се сретнав у ГТЦ и благо речено го исплашив со моето избацување :)...
На Фејсбук исто се најдовме , а на обавезно ќе пиеме нешто заедно од кафемат на факс :)

досега со никој од форумот физички не сум се запознал а и неам шанса да се запознам моментално :toe:
а баш би сакал ...

досега со никој од форумот физички не сум се запознал а и неам шанса да се запознам моментално :toe:
а баш би сакал ...
И јас како тебе.Кутрите ние никој не не дружи нас.

епа ај да си ја пишам ја листата.. доколку има промашувања...титнете ке ве додадам :)

бебуш
мааааааааааарко
параноик
виктор мак
крејзи ин лав
магде
бидиков
РАПЕРЦЕ.. со најтвиш маица :zver:
шорти:) т.е го знам од предходно него ама он мене не ме знае :)

и такоџе...

дајте зеленки сеа... блахахахаххаха.. :)):)

Ne go opravduam vishe nikot. :)

Иако планот беше официјално да се упознаеме на факс , сепак со Shmekerot се сретнав у ГТЦ и благо речено го исплашив со моето избацување :)...
На Фејсбук исто се најдовме , а на обавезно ќе пиеме нешто заедно од кафемат на факс :)
Хехе...па малку се штрекнв да :)...онака ми се избаци висок дечко...со капа на главата и наеднаш извика Шмекеер :) Се додека не ја извади капата и не рече јас сум Марко МЗТ...помислив дека е некој дечко на кого сум му ја шмекнал девојката па спремен да тепа :):)
мило ми е е Марче :)

Вчера на парти на таламаска се видов со:

Тончи: бушав типац :)
Водкамикс: му влезе трансот под кожа на пола забава :)
Гирллл: Не функционира без алкохол у крвта :)

иначе на минисобиранката:

Магде: не напраивме муабет
Маарко: најбоље фотокурва од машка страна
Раперче: НАЈТВИШ FTW!! :vozbud:
Јован: без муабет
ПараноиК: немојте да и згрешите нешто, ке ве брка со моторна пила...
Дарк Кинг: пер статус кво сум, глеј по 6-ти пут заборави :pos:
армин06: без муабет
бебуш: второ упознавање проследен со несврзен муабет :)
ЏенуГрл: Вика сме се упознале порано, ја не памтам :)
Саладин: мада не се упознавме, ама му ги присвоив шеширот и фотоапаратот на кратко :)
Псај: само на здраво...
Вампирката: многу кутливо девојче...барем јас кога бев до неа :pos:
Виктор_мак: пеер те заќуте леона со презервативот :pos: по тоа ќе те памтам чоек...:) гагага...
Гладиус: само меморија од фаца на собиранката, повеќе на афтер парти пијанката :) го бива во прерипување луге испоседнати на земја со вино у рака :)
FrEaKy_GiRl: џина од основно скриена под идентитетот на “девојката_чудак“ :) иначе фенси деварт сонце....

ииии толку...барем толку памтам :)

на тала се запознав со vodkamixx и бушавиот...и толку, а кај било тоа мини собиранката???:kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom