Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Darkwalker,Hacket-Man,MetoNo1[mkd],wot,caneno1,kinder,spyware,The Mask,Bad Girl*,Tazz(BoomBoy),Viktoranius,BadGirl,JackSparrow,bama,Janev,5pammer,Surrender*,
Христов,$trelec0t,don pascal,John Galt,Trol Warlord,ДонЏелатимус,
~Volleyman~,Kikac,krVnik и Струмикс го знам ама он не ме знаа:icon_razz(од времето ка работаше у Беласица).
Сите струмичани :):) Со овие се знам ако сум испуштил некој нека просте не ми текнуват други :) Се надевам ке запознаат и други кајганџии од Струмица и други градови.
Cya.

Дамите имаат предност.
Ја запознав Марсовка. Фина девојка расположена за разговор. Како само се запознавме :kesa:

Шмекерот. Девојки пазете се ако го видите ке биде шмекнати со сигурност. Фин дечко добар за муабет.

Пред некој ден пишав дека сакам да се запознаам со Шмекер и денес се запознав со него. Затоа сакам да се запознаам со сите форумџики (изгледа ке продолжи традицијата).

(последен пост тука пишан жими се)

Маца_мк- една од најфините форумџики, кој не ја запознал да му биде криво.

леле, фала за комплиментите:pipi: таман сакав да пишам, ама ти беше побрз:)
Конечно се запознавме, после којзнае колку време праење муабети на мсн и не знаеш колку бев изненадена..добро, иако по грешка ми ја прати пораката на мене место на Фросе, сепак бев изненадена кога ти и Лана се појавивте. Мноогу фин си, исто ко на мсн, си напраивме муабет иако ко што ти реков малку ми беше чудно пошто прв пат се глеавме, ама нема везе, мене тешко да ме уќутиш:pos2: Наредниот пат заедно со Милена под рака да те видам иначе те убив:pipi:

Лана, препредобра и префина девојка, најверојатно колешки ќе бидеме, иако може она ќе заврши пред да се запишам јас, али нема везе:) Убаво муабетче си напраивме, се надевам дека ќе се видиме наскоро:pipi:

едит:завршила она, али нема везе де:)

So Albanec coekov sum go znael od porano no sega bolje se sretnave na stadionot na shkendija

Се запознав со CELTIK:)
И со Mind In Motion :)

И се видов со Apo the Great I.:icon_lol:, ама сме стари другови, така да не го пишам него во ова листава, нека си сејт долу.

Да ги додам...Апокалипто и Мајнд ин моушн.Имаше и други некој ама не запамтив кој шо е како е, простено ми е.Убај љуѓе иначе...

Да ги додам...Апокалипто и Мајнд ин моушн.Имаше и други некој ама не запамтив кој шо е како е, простено ми е.Убај љуѓе иначе...
и јас само нив двајца ги запамтив :).. добро ние дека бевме на другата страна и не сврзав со останатите муабети(ко санкир да проговорив нешо ама ај...):pipi:

На мое огромно задоволство по 4.15 MB лог на мсн го запознав Mind In Motion. Хиперактивно, дружељубиво створење... абе исто лајно ко шо го замислував:icon_lol:

Apokalipto: морам да потенцирам дека е многу друштвена личност. Полн со позитивна енергија. Не го замислував за таков, ми остави прекрасен впечаток:pipi:waiting for the next tea.
Mind In Motion: беше на сосем друга страна, пошо цел кафич го наполнавме:)
CELTIK: иако не е многу активен на форумов, исто се покажа како Apokalipto.

Болиглава,џимеј, Apokalipto (инкасаторот), Пчелка, Луцибел, Пулгрл, Селтик, ВеС...и неизбежниот Фантом (појава.но-ип.биз)...и Bawbie

Прекрасно искуство. Прв пат запознав некого од форумов, надвор од овие кичевчаниве што се.

Нов вид на луѓе, путер-луѓе.

Хух...

pa denes prv pat da zapoznam poveke luge od forumov naednas ne znam tocno site koj bea fantom se pokaza kako odlicen domakin gimej pobegna od casovi za da dojdi i site ostanati bea na visina na zadacata bi sakal pocesto da se gledam so luge kako vas

Чера се запознав со Мајнд ин моушн, такозвани Коко Змај, малото кичевчанче со К-15 шмеќерска фаца. Ме изнасмеа бе путер еден. :pos:
Нов ми беше уште Селтик само, малце срамежлив тип, ама при крајот се отвори за појќе муабет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom