Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
Ексотик,Dh00L,ШТЕТНИК,Џанакот,Текила горила за брзо ќе се познавам со мн мн повеќе се надевам..

Тазе запознавање со Мајнд ин Моушн, Бозо, Пчелка, Пул Грл, Лусибел, Барби и Вес на повеќе од 3 мин :pos:

Закон луѓе, тој од Кичево струја ќе ни носел, Пчелка незнам место како ја држи, Лусибел си беше онака тивка, само си слушаше :) ПулГрл ја снема набрзина, Барби си беше супер расположена, а и Вес си беше ок :) се гледаме нексттајм :)))

Еј јас го познавам само бобанмакедонија.Се надевам дека еден ден сите ќе го запознаете оти тој е легендата на Дебар.Како него нема во цела гимназија и за смешки и глупости прв е.А и шмекериште невидено е.

Мило ми е што му украдов некоја минута од големиот одмор на Гадхејтасол...
Многу интересно типче, остава впечаток на мало, невино детенце...
Ептен ми се напраи мерак...:)
Запамти пер: Прав фенсер никогаш не вика дека е фенсер...:пуф:

Guud! Now i kno i luuk ghay!

Со Киста се знам од поодамна...екстра дечко :helou: башка фан на Јуве :je: и клабер :party3:

Серпико.. редно беше мислам...:pipi:

Вчера се запознав со ПараноиК :) Седевме, се зезавме..пиевме тапа вино/вино со тапа..
..У глобала, интерсен провод xD

м.. Ај вака..
Денес се запознав со - TonInter, Јован, Бидиков, гладиус, viktor_mak, марсовка, dr.-agan, магде, Пуци..м.. Не заборајв некој нели?
Ииии сфе закон, сфе откачено.. Нездрави сте бе вие сите скроз. Али топ беше у Пјаца а топ е само со топ друштво. Закони. Ајд Позз :pipi:

оу уел...
Иако не често пишувам известувања за запознавањата со членовите од форумов, денес ќе направам исклучок, и ќе пишам подетално.
Мало, бесно, гласно...
забавно, директно, со голем ум.
Лејди Сатори.
Ретко со кого можам да поминам толку време оддеднаш, и незнам што наговестува фактот дека уште при првата средба поминавме цел ден заедно.
Да, специфична е, но зар не се бориме сите да бидеме такви?
Иако го делиме истиот хороскопски знак, не верував дека имаме толку многу исти размислувања, и конечно најдов некој кој ми е конкуренција во гласното зборување и надвикување.
Ми мириса на брза повторна средба.

Пуци - го знаев од видик онака, инаку супер дете, едвај чекам да дојде среда да се израмниме и да ти го докажам спротивното:).
Марсовка- мило суштество, знае да направи муабет и ја бива за филозофии:).

оу уел...
Иако не често пишувам известувања за запознавањата со членовите од форумов, денес ќе направам исклучок, и ќе пишам подетално.
Мало, бесно, гласно...
забавно, директно, со голем ум.
Лејди Сатори.
Ретко со кого можам да поминам толку време оддеднаш, и незнам што наговестува фактот дека уште при првата средба поминавме цел ден заедно.
Да, специфична е, но зар не се бориме сите да бидеме такви?
Иако го делиме истиот хороскопски знак, не верував дека имаме толку многу исти размислувања, и конечно најдов некој кој ми е конкуренција во гласното зборување и надвикување.
Ми мириса на брза повторна средба.

Горе цитираната мадама ја запознав конечно, после договарања за средби, Вајолета конечно оздраве и си помина најсупер на свет, пошто колку што сакам зборливи луѓе на маса ништо толку не сакам + забавна си бе и ме релаксираше ептен! :)
По Велешка и хороскопска линија. :pipi:

Ја запознав и Зипи, ако не пишува, ама е најслаткото суштество на светот, ќе ме прочиташ и да знаеш дека ќе те гушкам нареден пат кога ќе те видам.

А ќе се видиме набрзо, тоа ви ветувам. :back:

м.. Ај вака..
Денес се запознав со - TonInter, Јован, Бидиков, гладиус, viktor_mak, марсовка, dr.-agan, магде, Пуци..м.. Не заборајв некој нели?
Ииии сфе закон, сфе откачено.. Нездрави сте бе вие сите скроз. Али топ беше у Пјаца а топ е само со топ друштво. Закони. Ајд Позз :pipi:

Конечно некој да ми го напише никот правилно. :) :vozbud:
Значи денес се запознав со girlll - топ девојче, интересно и со Вирус (баниран челн) - тој со најдобриот телефон што испушта громови. :)

Вчера се запознав со:
гладиус
марсовка
Пуци
StatusQuo
(ако заборавив некој нека ме дополни :kesa:)

Вчера се запознав со:
Girllll-Баш е онаква каква шо ја замислував:)
Пуци-:ojea:..закон коса има чоекот.
Малечко-Ме оглуве за миг...не...ја оглуве цела Пјаца за миг..Ама нема гајле,преживеавме..
Вирус-баниран член ама ѕвер чоек,му кажав и зашо:wink:
Дафи-многу мирно детенце:)
Не забораив никој,рајт?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom