Фотографии од вашиот дом - ентериери

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
И така ви викам јас...работата до некаде е при крај,освен што треба да се бојадиса мрсното,да се излакира паркетот и да се направи купатилото.

Ова е турнатиот ѕид. Сега изгледа вака.
Се изведе и малку спуштен таван, кој е кривичок.
Да,кривичок е ради тоа што и самиот таван е крив,па од таму.
Зградата е стара,претрпела земјотреси,еден тон осцилации од улицата,возилата,останатите луѓе кои живеат во неа,така да не зависеше од нас ништо. Само требаше да размислат подобро пред да го турнат ѕидот.

Ја користам приликата да ги поздравам и да им речам:
- Пак да не ме слушате!!!!

вака изгледа....тоа.
645sbw1.jpg

Ова е затворената врата.
До таа што се гледа на сликата имаше и друга,која ради нејзината нефункционалност беше затворена,и дојде малку крива во затворањето. Овие дена се корегира со глет маса и не знам ти што.

4ut52ys.jpg

Ова е салонот, и на местото каде што се извади вратата со стаклото,ќе остани касата и ќе се стави таму некоја стаклена,голема витрина,а до целиот тој простор ќе има пристап преку една врата,десно од оваа.

66yt3d2.jpg

И ова е детската соба,која (фала богу!!) ќе биде зелеееееееена!!!
Ова е само првата рака,тој ѕид што го гледате заедно со мрсното на плакарот ќе бидат потемни за 2-3 нијанси.

5ysk778.jpg

П.С Знам дека не звучам воодушевено,ама едноставно ова многу ме измори. Добра пракса е,морам да признаам.

Незнам зашо вака ми испадна постот али ај

Впрочем многумина би сакале да посетат вакви куќи,особено кога газдите не се дома.:)

Мора да се од домот?
Еве ке ви постирам неколку слики од каде што имаме работено, па можеби некој ке искористи некаква идеја :)

На оваа подобро ке беше фигурите да се во боја, ама така сакаа газдите... Тоа е нема мрдање :)

Впрочем многумина би сакале да посетат вакви куќи,особено кога газдите не се дома.:)

Dobredojdeni se site gosti,nekoi ke si odat doma nekoi na dr mesto:)

Dobredojdeni se site gosti,nekoi ke si odat doma nekoi na dr mesto

Добра палата брат идеална е за журки а летоска покрај базенот мераци :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom