Која раса на кучиња ви е омилена?

S

Stefi070

Гостин
Омилена раса??? Бидејќи не сум расист, најомилени кучиња ми се уличните џукци. И не можам да ги разберам сите „љубители“ на животни, кои даваат грдни пари за да си набават некое „расно“ куче од странство, а не им текнало да појдат до Вардариште и да спасат некое кутро животинче што ќе биде ликвидирано од шинтерите убијци и оние кои ги носат одлуките. Толку.

i mene ulicnite mi se najomileni i najubavi se razbira, a isto mozi da se reci i lesi :) srcki se . jas imam 3 ulicni , ne bi gi menala za nisto na svetot a da imav uslovi ke gi zemev site kucinja ama za zal nemam

saman

Раскажувачот
Член од
1 август 2009
Мислења
367
Поени од реакции
91

Моето омилено куче кое еден ден ќе го имам cane corso :icon_razz

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Имав еднаш и омилено ми е од расата леси најпаметни и најубави се според мене!!:toe:

Член од
11 април 2008
Мислења
70
Поени од реакции
0
Неможам да изберам и двете сакам да ги имам...

Член од
6 август 2008
Мислења
46
Поени од реакции
21
karabas/sarplaninec a se razbira tuka se i turski kangal i pitbull pa da gi imam trite jas ke sum najsreken :d :D

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Волчјак, шарпланинец и хаска:)

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Пекинезер. Имам еден дома, ми го донесоа пред некоја година за божиќ и ни го разубави животот. Стално прае некои глупости. Имам и мачор ангорче па заедно си живеат ко најбољи другари. Гладни се нонстоп и јадат појше од мене. Тетка ми коа ќе дојде на гости им дава колбаси без мерка, а овие ненаситни гнетат ли гнетат и утрето болни цел ден лежат :) И двете се скроз блесави.

Kajgana Shop

На врв Bottom