Која раса на кучиња ви е омилена?

• Креатор на темата Креатор на темата ZIKS
  • Време на започнување Време на започнување
Definitivno Boston Terrier ama mislam deka vo MKD gi nema, ili pak se mnogu retko zastapeni. Mnogu bi sakal da imam vakvo kutre.

Boston%20Terrier-1%20year-Black%20and%20White-1185990106.jpg

6a00c2252873c4549d0110181172f6860f-500pi

blue_nose_pitbull_female_razorsedge.jpg

ја имам вакво не е многу големо колку женкава е и е многу смешно и интересно ако има некој што може да го наигра нека ми пише:)

Англиски Булдог!!!:vozbud:

Дека сум на Хром и не можам да ви постирам слика!:toe:

Германски овчар дефинитивно.Дома си имам еден,а сум чувал кучиња од повеќе раси,германскиот овчар е дефинитивно најдобра раса.

Chow Chow,deset godini mi bese najveren prijatel,dusata mi pukna koga me napusti i oste mi e maka :(

Шарпланинец, Маламут, Германски овчар, Фила бразиљеро, Златен ретривер и други.
За жал, не сум чувал досега ниедно од нив.

Ротфајлер,Германски овчар,Шарпланинец и Хаски.

Самојед
n1429837992_63207_428798.jpg

Златен ретривер
Puppies%20lined%20up%20in%20a%20cart%20001.jpg

Кокерче:)
englishcockerspaniel_azanjac.jpg

Шар пеи ама додека се мали:pipi:
sharpei.jpg_w450.jpg

Пекинејзер ми е најубаво куче...Ама не оние со сплескана муцка,туку онаа "кралска раса"-Мало куче,можеш и да си играш со него,а истовремено и да ги чуваш дома,во стан без да ти прави никакви проблеми...од големиве Хаски и Германски оФчар дефинитивно:smir:

Омилена раса??? Бидејќи не сум расист, најомилени кучиња ми се уличните џукци. И не можам да ги разберам сите „љубители“ на животни, кои даваат грдни пари за да си набават некое „расно“ куче од странство, а не им текнало да појдат до Вардариште и да спасат некое кутро животинче што ќе биде ликвидирано од шинтерите убијци и оние кои ги носат одлуките. Толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom