Скутерчиња: Се за и околу нив

Член од
3 јуни 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
И јас мислам фабричи е најбољи ... А иначе има избор на повеќе врсти мислам на бојата?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
И јас мислам фабричи е најбољи ... А иначе има избор на повеќе врсти мислам на бојата?
Има разни бои во зависност од изведбата ... имаш обичен, рејсинг и нејкед ... најубаво помини таму и види што има на лагер

S

StormRage

Гостин
Има еден охрид... мислам дека е рејсинг... батево го има напраено околу 95 мати :)

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Koj gi proizveduva keewey?
Qianjiang-Keeway (Europa)

Headquarters Szentendre, Hungary

Унгарска фирма склапани во кина ... како и да е поквалитетни се од кинеските играчки што се продаваат кај нас

Член од
3 јуни 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
Некои други продажни места на кивеј ваму кај сет компјутери се продадени а кај зират банка ги нема или пак да земам хамачи како се покажани?фала мн

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Некои други продажни места на кивеј ваму кај сет компјутери се продадени а кај зират банка ги нема или пак да земам хамачи како се покажани?фала мн
Хмм незнаев дека немаат на лагер ... други места за кивеј незнам ... немој хамачи мамачи тешка кинезарија не ги бива :P

немаат кивеј матрикс ? или скап ти е ?

Член од
3 јуни 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
Не е скап 1190 евра е може ке напраат некој попуст не е битно.Немаше ми рече може да најдеме ама потешко.Имаше како твојот па нез шо да праам уште не ми влегол у крв хехе

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Не е скап 1190 евра е може ке напраат некој попуст не е битно.Немаше ми рече може да најдеме ама потешко.Имаше како твојот па нез шо да праам уште не ми влегол у крв хехе
1190 евра е матриксот? колку е тогаш ф-акт ?

S

StormRage

Гостин
добро а дали би било паметно да му се направи на четиритактно кардан пренос и како може то да се напрајт? ме праша другар има добра машина погоден кинез :) ама корни сепак и сега е запален за кардан да стави...

B_O_K_I

RACING maniac
Член од
30 април 2008
Мислења
1.931
Поени од реакции
725
добро а дали би било паметно да му се направи на четиритактно кардан пренос и како може то да се напрајт? ме праша другар има добра машина погоден кинез :) ама корни сепак и сега е запален за кардан да стави...
Каков ти е тој кардан пренос?
Ја знам кардан е како на колите камионите задна вуча од напред од мењач до пазади во диференцијал ко цевка му доаѓа. А такво нешто минијатурно на скутер тешко некако многу глупо ми делува да се заебаваш со такви работи. Да не мисли на ланец да го направи а и тоа ке да е глупо затоа што нема ништо да добие.

Член од
3 јуни 2010
Мислења
12
Поени од реакции
0
990 e како твојот и тој ми се свиѓа ама брат ми ме кочи он сака матрикс нез стварно шо ке праам вака само губам време

Kajgana Shop

На врв Bottom