- Член од
- 3 јуни 2010
- Мислења
- 12
- Поени од реакции
- 0
И јас мислам фабричи е најбољи ... А иначе има избор на повеќе врсти мислам на бојата?
Има разни бои во зависност од изведбата ... имаш обичен, рејсинг и нејкед ... најубаво помини таму и види што има на лагерИ јас мислам фабричи е најбољи ... А иначе има избор на повеќе врсти мислам на бојата?
Лесно се прави тоа со китИма еден охрид... мислам дека е рејсинг... батево го има напраено околу 95 мати![]()
кит, бушење, џианели тинтири минтири...Лесно се прави тоа со кит![]()
Правилно кинеска е фирмата, ама имаат фирми низ Европа претежно како што знам барем..Koj gi proizveduva keewey?
Qianjiang-Keeway (Europa)Koj gi proizveduva keewey?
Хмм незнаев дека немаат на лагер ... други места за кивеј незнам ... немој хамачи мамачи тешка кинезарија не ги биваНекои други продажни места на кивеј ваму кај сет компјутери се продадени а кај зират банка ги нема или пак да земам хамачи како се покажани?фала мн
1190 евра е матриксот? колку е тогаш ф-акт ?Не е скап 1190 евра е може ке напраат некој попуст не е битно.Немаше ми рече може да најдеме ама потешко.Имаше како твојот па нез шо да праам уште не ми влегол у крв хехе
Каков ти е тој кардан пренос?добро а дали би било паметно да му се направи на четиритактно кардан пренос и како може то да се напрајт? ме праша другар има добра машина погоден кинезама корни сепак и сега е запален за кардан да стави...