Со кого се познавате од форумов?

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Да се надоврзам, како шо пишав.

Наредна е La Espanola, или од вчера позната под нова референца, односно, Спондилозна, иако првично беше спомнато Скандилозна, а откако Fabullous_178, и рече дека е Спондилозна во лице, иницираше хистерична смеа кај сите, кај некои дури и болки во стомакот и валкање по земја(Vodkamixx).

Девојчето си седеше, си пиеше пиво, ја анализираше целовкупната ситуација и пробуваше да си ја разјасни себеси, ама очигледно беше неуспешно да се разјасни таа хаотична атмосфера таму, а на крајот можеби и сериозно размислувала откаде испадне тоа, веќе страшно популаризирано име, Спандилозна. :pos2:
Беше комуникативна, можеби и не премногу, ама за разлика од она шо го очекував беше супер
Абе Цики... Па што ме мислиш ти бе мене? :) Па не сум падната ја од марс па толку збунето да ја гледам целовкупната ситуација околу... А и ништо за мене чудно немаше во вечерта- напротив беше најфино и најопуштено и интересно :) И не сум тивка побогу по природа- напротив :) Само што колку што знам муабет мене никој не ми почна така да ја кога можев да дојдам до збор (покрај Сатори и Шеко тешко :pos:) се уклучував во муабет, зборував... Па сите што викате вие дека тивка сум била бевте од тие што најмалку седеа в парк- ете нека се изјаснат Брн, Гижо или Вотка дали зборував или чутев :)
Ама ќе се видиме ние пак сигурна сум, па ќе ви се тргнат тие мислења и први впечатоци сигурно поттикнати од мојот јузер, тајтал и аватар :)

Ииии Велееес :vozbud: Ќе дојдам ја набргу пак со место резервирано во најубавиот парк - целовечерен престој :pipi: Па се надевам тогаш форумџиите ќе ги тргнат предрасудите за мене :)

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Ииии Велееес :vozbud: Ќе дојдам ја набргу пак со место резервирано во најубавиот парк - целовечерен престој :pipi: Па се надевам тогаш форумџиите ќе ги тргнат предрасудите за мене :)
Нема:pos2:

Бриши Јове,бришииии:)

U

UnholY

Гостин
Абе Цики... Па што ме мислиш ти бе мене? :) Па не сум падната ја од марс па толку збунето да ја гледам целовкупната ситуација околу... А и ништо за мене чудно немаше во вечерта- напротив беше најфино и најопуштено и интересно :) И не сум тивка побогу по природа- напротив :) Само што колку што знам муабет мене никој не ми почна така да ја кога можев да дојдам до збор (покрај Сатори и Шеко тешко :pos:) се уклучував во муабет, зборував... Па сите што викате вие дека тивка сум била бевте од тие што најмалку седеа в парк- ете нека се изјаснат Брн, Гижо или Вотка дали зборував или чутев :)
Ама ќе се видиме ние пак сигурна сум, па ќе ви се тргнат тие мислења и први впечатоци сигурно поттикнати од мојот јузер, тајтал и аватар :)

Дуде, те чекаме обавезно и нареден пат. :)

Имаш едно јавно извинување од мене, во името на сите, за хистеричниот екцес шо го направивме на крајот, и од кој не можеше да дојдеш до збор, ама дефинитивно тоа беше моментот на вечерта, не можевме да се воздржиме :pos2:.

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Тони го запознав конечно, душичка:pipi: Си го сакам срцка е:vozbud:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Штета што Маца_Мк оговараше некои од форум,не однесе down малце:(
Анџелина Џоли, Бред Пит, Џенифер Анистон и Мајкл Фелпс се членови на форумов?:vozbud:
да не бидам само офф-топик:
се запознав со
^ExotiC^ - интересен насмеан тип, цело време беше насмеан, кажуваше смешки, баш е кул
Zero Style и SSS-Stolica - на почеток малку беа срамежливи, ама после тоа се опуштија.не свртев нешто посебно муабет пошто седеа на другиот крај од масата
Сатори - е со неа си напраив многу муабет, во врска со се.имавме многу заеднички мислења, но и различни.ми објаснуваше некои работи, баш ми беше интересна за муабет
La Espanola - на почеток како и повеќето помислив дека е Тикви4ка(па си личите, очигледно)..мислам дека се запознавме и на роденденската собиранка, ама не се сеќавам баш.си напраивме онака муабет, не нешто многу
Walker girl - интересна, насмеана, разборена, ќе биде секогаш интересно кога е во друштво

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.505
Поени од реакции
8.086
Јее, се запознав со Unholy и Fabulous :)
Мошне фини момци.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Eте, со свежи импресии, да дадам и јас извештај.
Денес ги запознав Unholy, Fabullous, Raziel и Black Rose.
Последниве двајца додуша ги имав еднаш веќе упознаено, ама не се рачуна пошто со Кате беше едно пролазно здраво, а Разиел тогаш беше мало и исфрустрирано newbie, па да не го рачунаме тоа. :icon_lol:

Unholy и љубовта негова нежно си се галеа цела вечер и повремено учествуваа во дружбата. Фини деца бе, срцки. Со Unholy ќе поработиме на неговата аспирација за пародирање на геј-популацијата, ама тоа мање битно. :icon_lol: На Кате и благодарам за дружбата за мочкање, од големо значење ми беше :pos:

Разиел, џубре скот, за него немам пофални зборови. Абе каков е тој домаќинлук, таа гостопримливост?! Дојде, не пречека, си се иссепаришаа со Сатори навлезени во некаква полемика во врска со извесен секс помеѓу самовили кои пијат кафе (wtf?!) и го снема, отиде дома да постира 6 километарски постови :pos: Аааа, не, вака не. И после Скопјанишча ќе мрчеле за оловото у Велешани. Ова не се простува, следен пат да си исправи грешката.
За тие кои го замислуваат како стар мудрец со брадичка, да ви ја скршам илузијата и да ви кажам дека во живо е баш таков каков што не го замислувате. :) Меѓу другото и зборлив и хиперактивен.

Фабулос јавно го фалам на форумов и го прогласувам за Највелешанец Кајганџија од повеќе причини. Главната е таа што беше најгостопримлив и најактивно не дружеше од почеток до крај. Другата причина е што несебично ми дозволи да му ја лежам кошулата врз влажна трева, и притоа дури му беше незгодно да ми ја побара кога му застуде. :pos:

Супер друштво се и одлично си поминав во Велес. :vozbud:

...ако го изоставиме фактот што се вратив без една нога. :pos:
(ама тоа е од вудуто на Јоцо)

Едит: Како можев Манс да не го спомнам бееее. Денес се запознавме отпочеток, втора мајка, ко шо треба. :pos: Каква искулирана особа, уште и откривме некои тесни (роднински) врски од нашите претходни животи... :pos:
И да, Диор Е фенси фризерски салон за шмизли!:pos:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.708
Mamo! Pozdrav od kaj RAziel :pos: sea so Vodka u 6 trgame nakaj doma! :pos:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Сега ги испратив Манс и Водка на станица

Манс првпат го запознав денес.
Фин,паметен,искулиран батка кој си шири интересна аура.Малку време имав за директен муабет со него(а бевме заедно некои 10 саати:S),па можам само да дадам површински импресии,а тие се скроз ок.
Чудна вечер беше....несвојствена за животот овде.Жал ми е што батето дојде баш кога требаше да се случи катастрофата,која се случува еднаш до двапати во годината овде кај нас.
Пеер,прајме поправен.

И Батистута накратко го запознав.Фино човече,добра смисла за хумор.

Стварно или незнам или неможам да лупам импресии,оти иако беа со нас долго време,сепак јас 50% од времето не бев таму.
Затоа...псај....ќути:)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.708
Ја дури сеа се прибрав @ хоум :) Ми испадна уште едно неиспланирано патешествие, јбг :pos:
Него у врска со муабетов, да си пишам дека упознав ко бајаги фаци вчера.....
За Сатори нема да пишам многу многу, пошо погоре Мамата Ми пишала шо како, ама и свртевме некое муабетче у стилот - кај се овие бе? не знам, сеа ќе дојдат :pos: или може да легнеме до вас?... (имавме мисија со Водка да го натераме Рази за по саплајс, затоа ) :pos2:
Сепак, мило ми е што се запознавме!
А да, напраив и здраво со Годес од Ќејос ака Марија, се се сведе на тоа, иако очекуев повеќе, бар 2 реда муабет, нема везе изглеа у фрки била нешо :pos:
Алековача, фаца чоек шо ме изнасмеа на моменти со по 2 збора муабет и реметЧија тежок, се поштуе! Фала и за немрзливоста шо не удостои ние свињите да се прчиме по тоа тревата и да чекаме пиво, цигари и фаст фуд со примеси на оловце и слични хемикалчичи (ноу офенс Велес кру)!
Мајка мииииии :vozbud: каква будалетинка си ти! Иам најлиберал Мам на свет, се ме остава да праам, едино за упаљачот со голи жени ми мрчеше, ама ме остаи да поседам уше малце, со услов до 12 да бидам дома, ама ете испаднав феР и ја :pos: За утре пак да ме пушти негде!
Е сеа фаците кои што требаше да ги стаам на почеток ама ги чував за финиш!
Значи пречек од железничка и Назад! - ова последново само Рази го напраи :)
Уште од кога се упознав со фациве мислев дека ги знам 50 години, жими све!
Анхоли е фацка невидена, шо ги поштуе Дет и Чак, па паднаа малце такви муабети а и мене ме спукаа флешбекови од минатото :pos:
Аи ја праи дружбата :wink:
Фаб ака Суцо е мај ман со кого иам нешо у план да го оствариме кај и да е, башка шо си напраивме топ муабети за СВЕ и СВАШТА....Ту мач...Ноу, итс невер инаф :pos:
И за крајовача мистер Разиеловача! Леле колку закон чоече еј! Језда го замишљав другачие, на крај краева мање више не е битно тоа, со момакот си имавме некоја калимера и се прскавме од смеа ахахаха и добар за секоја тема, па дури и оние моите за специјални пригоди шо се :pos:
Ни пушти порки хаце :pos: и дај не го ремети брат ти друг пут да ни вари кафе у глуво доба, ми падна жал за детето :pos:
Топ вечер, шо помина многу брзо некако, не знам зашо, изглеа пошо мене а и на другиве им беше интересно, ваљда, па да смениме малце, ме разбирате :pos:
Се глеаме хипици за брзо време пак, битно е да се дружиме, се друго само ќе си дојде :wink: па и "тончи" :pos:
Не знам Водка дали уше е нервозен и под пресија :pos2:

И да, Диор Е фенси фризерски салон за шмизли!:pos:
Бед Мама, ме ремети нешо ау :pos:

Љољ, колкав пост :pos: сум се отворил ко паун пред парење или ко паштета :pos:
ајт

edit!!!
Леле каков сељак бе
Блек Роуз, прости ми шо те заборавив! Не сакав жими мајка ми онаа погоре :pos:
Топ цурица, искулирана, муабетче чат пат али таман, продужи да си се љубиш со дечко ти, нас не ни е незгодно, мањаци сме понекад, у крв ни е, така да опуштено ко вчера :pos:

U

UnholY

Гостин
Само шо станувам од спиење, немиен ни лице, па да ги споделам импресиите.

Најпрво, како пролог, само да напоменам дека со текот на времето и сите досегашни случувања и процедури кои имаа страшен импакт врз форумскиот рејтинг на нашиот тим, ги доведоа работите до тој степен, страшно да се популаризираме, а воедно и да го спуштиме рејтингот на ВелешанКи.
Знам дека сте егоцентрични кучки, ама кој ве е*аа. :pipi:

Иако сум асоцијален тип и мизантропски настроен, запознавањето со одредени луѓе периодов ми дојде супер, најверојатно пошто беа мој тип, луѓе со кои можам комплетно да се компатибилизирам од првата средба.

Значи, вчера се запознав со Батистута, mans, Tochie и со PSYtisfaction, а со анти-геј братот vodkamixx се знаев од претходно. :)

Константна процедура е, по секое запознавање да се даде по една минирецензија за секого поединечно, колективни рецензии не се оноа шо прописно ќе ги доловат импресиите.

mans -
Уште по пречекот на железничка ја осетив позитивната аура на типот, и неговата желба за интеракционизација.
По првата перцепција од моја страна, увидов дека се работи за урбан, дружељубив тип, кој сака да споделува искуства и поседува компетенција да се вклопи во дискусија од било каков вид, шо докажува дека воопшто не е ограничен.
Дечкото дури и ги надмина моите импресии и ми остави и повеќе од позитивен впечаток, иако вчера најверојатно не ни беше денот, ама во блиска иднина ќе имаме нова средба со комплетна организација.
Да не ја заборавам и неговата специфична смисла за хумор :vozbud:
Знае, брилијантно да долови момент кога е потребно и да ги пронајде вистинските зборови за пародија.
Значи, во комплетна целост од типот имам прилично позитивна импресија.
Пеер, ве чекаме повторно во блиска иднина. :helou:

Tochie - Тончи, најверојатно беше преморен, пошто комуницираше и делуваше во некој slow mode, иако не преставуваше проблем да ни се вклопи во атмосферата и да комуницира со сите нас, па и да удри по некоја фотка, работа за која е секогаш расположен.
Најпрво, мислев дека ќе биде повлечен и срамежлив тип, ама го компромитираше таквиот став шо го имав, иако отпочетокот делуваше така.
Тончи, преставуваше комплементарен елемент, кој дефинитивно придонесе за позитивната атмосфера и одличната дружба.
Пеер, поздрав, се гледаме во некоја наредна прилика. :wink:

PSYtisfaction -
Кога ги забележавме како пристигнуваат Батистута, Тончи и фамозната Ива, застанавме со Black Rose, нормално да ги почекаме да застанат, а Ива ми удри еден страшен и остар поглед, кој ми иницираше страв и помисла дека е подготвена да ми врши егзорцизам :vozbud:, ама тоа беше еден случаен поглед, пошто сеуште немаше ни минимална престава дека сме тоа ние, и ги чекаме нив.
После, настана модификација на Ива, и таа започна хиперактивно да комуницира со сите нас, иако започна за момент да колидира со мене, во врска со анти-геј ставовите кои ги имаме со Водка. :)
Ни крива, ни должна, девојчето беше жртва на вуду инкантациите кои Јоцо и ги правеше од пуста љубомора, па уште на почетокот си ја повреди ногата и мораше да се прават некои интервенции со влажни марамчиња, ханзаплас и слични глупости.
Ме изненади тоа шо типката воопшто не е конзервативно настроена, туку тотално антагонистички од тоа, либерална е до коска, особина која неизмерно ја почитувам.
Како и од сите останати, нормално, и од Ива имам позитивни импресии и се надевам ќе се сретнеме во некоја наредна прилика. :)

Батистута - Со дечкото немав можност да искомуницирам соодветно, имаше само размена на некои зборчиња.
Само увидов дека се работи се работи за расположен тип, со смисла за хумор и способност за флексибилност во друштво.

Во целост, разгледано од сите аспекти, одлична вечер, ама како и секогаш со минимални елементи на бед, поради депресијата на Водка :))))

Можно ли е бе, волку голем пост ја да напишам, а само шо станувам од спиење....
Лееееле, Рази, изгледа сепак имаш наследник на форумов од квантитативен аспект. :)))))))

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Ива само да оговара и да колне знае, што и да и се десило било зашо криво збори:baeh:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Најбитна ствар у целата приказна:
-да доете пак,за поправен.

Kajgana Shop

На врв Bottom