Goddess of Chaos
Nixe Nox
- Член од
- 16 август 2005
- Мислења
- 6.250
- Поени од реакции
- 229
Морав на сила да ја станам Сатори од компијутер за да ти реплицирам, а Вики е тешко да ја станеш, а човек па мене уште потешко е да ме испровоцира, ама ете напишаново ме испровоцира.
Ако не се сеќаваш вчера откако ја дадов таа изјава, незнам ни ја точно како гласеше (можеби и лошо се изразив т.е. не го кажав она што го мислев) потоа сфаќајќи дека пола од луѓето таму погрешно ќе ме разберат и се поправив- кажав дека не е работата до седењето во парк, ја обожавам паркови, велешкиот посебно, туку работата беше да прашам дали некое место тука околу со повеќе трева...
Ја да бев некоја си шмизла, немаше ни да стапнам во парк, а уште помалку да седнам на земја така, а ја дури жалев што змаинавме од паркот рано... Ако знаеш какви се шмизлите впрочем...
И не бев толку тивка... Отпрвин поназад седнавме па правев муабет со гадес оф кеос... Па после со тој дечкото Шеко... Па после и со Брн... Не дека чутев цело време- кога се почнуваше муабет кај што може да се уклучам- се уклучував... А и како што се сеќавам ти долго време и не беше в парк отидовте да јадете и слично...
За тоа колку се радував што одиме в парк прашај ги Гадес Оф Кеос и Сатори, ќе ти кажат колку бев насмеана кога одевме низ темницата во паркот![]()
И ова што го напишав не е само за тебе, туку за повеќето кои како тебе ваљда судејќи по аватарот и јузерот мислат дека сум шмизла..
Не сум ни грли грл, ни пинки грл, ни шмизи грл- напротив...
Е така... :smir:
И до цело друштво вчера: НАЈФЕНОМЕНАЛНО сум поминала вчера дечки, криво ми е што моравме да заминеме со Вики толку рано , но сепак и толку беше најубаво... За импрсиите ќе си пшишам кога ќе се вратам Гостивар
И си имам нови имињаа Ла Скандалоза и Ла Спондилоза :pos2:
Потврдувам дека ни е восхитена од паркот, но жали за сувата има-нема трева.
А собено гласно се дерам дека не спаѓа во Суцовиот кодекс за шмизли.