Со кого се познавате од форумов?

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
Морав на сила да ја станам Сатори од компијутер за да ти реплицирам, а Вики е тешко да ја станеш, а човек па мене уште потешко е да ме испровоцира, ама ете напишаново ме испровоцира.

Ако не се сеќаваш вчера откако ја дадов таа изјава, незнам ни ја точно како гласеше (можеби и лошо се изразив т.е. не го кажав она што го мислев) потоа сфаќајќи дека пола од луѓето таму погрешно ќе ме разберат и се поправив- кажав дека не е работата до седењето во парк, ја обожавам паркови, велешкиот посебно, туку работата беше да прашам дали некое место тука околу со повеќе трева...
Ја да бев некоја си шмизла, немаше ни да стапнам во парк, а уште помалку да седнам на земја така, а ја дури жалев што змаинавме од паркот рано... Ако знаеш какви се шмизлите впрочем...
И не бев толку тивка... Отпрвин поназад седнавме па правев муабет со гадес оф кеос... Па после со тој дечкото Шеко... Па после и со Брн... Не дека чутев цело време- кога се почнуваше муабет кај што може да се уклучам- се уклучував... А и како што се сеќавам ти долго време и не беше в парк отидовте да јадете и слично...

За тоа колку се радував што одиме в парк прашај ги Гадес Оф Кеос и Сатори, ќе ти кажат колку бев насмеана кога одевме низ темницата во паркот :)

И ова што го напишав не е само за тебе, туку за повеќето кои како тебе ваљда судејќи по аватарот и јузерот мислат дека сум шмизла..
Не сум ни грли грл, ни пинки грл, ни шмизи грл- напротив...

Е така... :smir:

И до цело друштво вчера: НАЈФЕНОМЕНАЛНО сум поминала вчера дечки, криво ми е што моравме да заминеме со Вики толку рано , но сепак и толку беше најубаво... За импрсиите ќе си пшишам кога ќе се вратам Гостивар :pipi:

И си имам нови имињаа Ла Скандалоза и Ла Спондилоза :pos2:

Потврдувам дека ни е восхитена од паркот, но жали за сувата има-нема трева.
А собено гласно се дерам дека не спаѓа во Суцовиот кодекс за шмизли.

U

UnholY

Гостин
Морам да се изјаснам и јас со личните импресии од синоќешната манифестација во паркот. :)

Најпрво.
Вчера имав можност да се запознаам со Гижо, vodkamixx и Burn84, а и со La Espanola.

Сега да дадам по една минирецензија за секого.

Vodkamixx - Пеер, ти си цар бе. Владееш. Со дечкото имавме брилијантна компатибилизација, дали поради идентичната фреквентност на која фуцкиониравме, не знам, ама важно убедливо најпозитивниот впечаток го имам токму од него.
Те чекам пак, повторно да реметиме се околу нас.
п.с-Пеер, дали сме сами во оваа gay комуна?:pos2:

Burn84 - Дечкото си беше повлечен, одвреме-навреме коментираше нешто, ама воглавно си беше искулиран и позитивно настроен кон сите.
Иако, очекував хиперактивен дечко, кој ќе не остави без збор од дискутирање, испадна спротивното.
Воглавно, супер е.

Гижо - Е, овоа ми беше разочарувањето на вечерта.
Не сакам да бидам лицемерен, тотално сум искрен, па ќе го преставам впечатокот за него онака каков шо стварно го имам.
Пеер, дали си стварно таков или само вчера не ти беше денот, не знам.
Ама мислам дека твојот годишен говор би можел комотно да го напишам во еден лист од тетратка.
Дечкото си ќутеше, во вечерта изусти одвај неколку збора, кои и онака не беа некои неразбирливи мрморења.
Ми остави вчепаток на интровертно и опскурно металче, повлечено во свој свет, без никаква способност за прописна интеракционизација во светов.
Пеер, треба ли да има девојчиња па да бидеш комуникативен бе ?
Очигледно е така, без навреда.
Ај се надевам во иднина, ќе го компромитираш моменталиов став кој го имам, ама стварно тотално ме разочара и ми ја наруши целата атмосфера.

Ќе се надоврзам подоцна, не завршив, ама се брзам, морам да испаѓам.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Морам да се изјаснам и јас со личните импресии од синоќешната манифестација во паркот. :)

Најпрво.
Вчера имав можност да се запознаам со Гижо, vodkamixx и Burn84, а и со La Espanola.

Vodkamixx - Пеер, ти си цар бе. Владееш. Со дечкото имавме брилијантна компатибилизација, дали поради идентичната фреквентност на која фуцкиониравме, не знам, ама важно убедливо најпозитивниот впечаток го имам токму од него.

Burn84 - Дечкото си беше повлечен, одвреме-навреме коментираше нешто, ама воглавно си беше искулиран и позитивно настроен кон сите.
Иако, очекував хиперактивен дечко, кој ќе не остави без збор од дискутирање, испадна спротивното.
Воглавно, супер е.

Не сакам да бидам лицемерен, тотално сум искрен, па ќе го преставам впечатокот за него онака каков шо стварно го имам.
Ама мислам дека твојот годишен говор би можел комотно да го напишам во еден лист од тетратка.
Дечкото си ќутеше, во вечерта изусти одвај неколку збора, кои и онака не беа некои неразбирливи мрморења.
Ми остави вчепаток на интровертно и опскурно металче, повлечено во свој свет, без никаква способност за прописна интеракционизација во светов.
Ај се надевам во иднина, ќе го компромитираш моменталиов став кој го имам, ама стварно тотално ме разочара и ми ја наруши целата атмосфера.

Кхм, хиперактивен и е. Се срамел, сигурно. :pipi:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Морав на сила да ја станам Сатори од компијутер за да ти реплицирам, а Вики е тешко да ја станеш, а човек па мене уште потешко е да ме испровоцира, ама ете напишаново ме испровоцира.

Ако не се сеќаваш вчера откако ја дадов таа изјава, незнам ни ја точно како гласеше (можеби и лошо се изразив т.е. не го кажав она што го мислев) потоа сфаќајќи дека пола од луѓето таму погрешно ќе ме разберат и се поправив- кажав дека не е работата до седењето во парк, ја обожавам паркови, велешкиот посебно, туку работата беше да прашам дали некое место тука околу со повеќе трева...
Ја да бев некоја си шмизла, немаше ни да стапнам во парк, а уште помалку да седнам на земја така, а ја дури жалев што змаинавме од паркот рано... Ако знаеш какви се шмизлите впрочем...
И не бев толку тивка... Отпрвин поназад седнавме па правев муабет со гадес оф кеос... Па после со тој дечкото Шеко... Па после и со Брн... Не дека чутев цело време- кога се почнуваше муабет кај што може да се уклучам- се уклучував... А и како што се сеќавам ти долго време и не беше в парк отидовте да јадете и слично...

За тоа колку се радував што одиме в парк прашај ги Гадес Оф Кеос и Сатори, ќе ти кажат колку бев насмеана кога одевме низ темницата во паркот :)

И ова што го напишав не е само за тебе, туку за повеќето кои како тебе ваљда судејќи по аватарот и јузерот мислат дека сум шмизла..
Не сум ни грли грл, ни пинки грл, ни шмизи грл- напротив...

Е така... :smir:

И до цело друштво вчера: НАЈФЕНОМЕНАЛНО сум поминала вчера дечки, криво ми е што моравме да заминеме со Вики толку рано , но сепак и толку беше најубаво... За импрсиите ќе си пшишам кога ќе се вратам Гостивар :pipi:

И си имам нови имињаа Ла Скандалоза и Ла Спондилоза :pos2:
Другар,а оти се нервираш бе?
Ете,и сама пиша дека си поминала топ.
Тоа беше,онака,претпоставка,која реков дека ќе ја елиминирам,доколку ти ја отфрлиш како неточна.
А пошто ти ја отфрли,и како испровоцирана и слично,еве,официјално:
Спондилоза не е шмизла!!!
п.с неам кодекс на шмизли...неинвентивна змијо.:pipi:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Не сакам вака да пишувам по втор пат ама чуствувам дека морам.

Сакале нејќеле ние се знаевме и пред да се упознаеме, што од постови што од други луѓе што ни рекле едни за други. Јас уште лани Велес го доживеав како максимално релаксирачко место, може приметивте и кога дојдов неколку пати тоа го нагласив.
Искрено во воз дури размслував дали вечерта да биде помината во тешки дебати или во порелаксирачка атмосфера. Се решив на првото поради неколку објективни причини.

Знаејќи го фактот што ме чека и во какви паралелни универзуми ми забегува мозокот при интелектуално душевно трагање, или исцрпноста на некој општи музички дебати решив да не се измачувам. Едноставно Go With The Flow, зошто на нашата прва средба да го правиме тоа што на форум го правиме секогаш.

Јас не сум срамежлив, а во овој случај не бев ниту повлечен, туку јас едноставно така реагирам на природата(if you know what i mean). Јас мислам дека водка ви кажа после првата рунда "сега заборавете го јоцо наредни 3 саата".

Дури може да се каже дека ако се земат сите параметри во предвид јас дури и бев комуникативен:pos:. Како и да е нареден пат ќе дојдеме порано-поденски и ќе оставиме повеќе простор за лични мани(доблести).

Верувајте вчера наполнив батерии за наредна недела.

А сега една мала анализа во велешки стил, затоа што така пишавте и пак се чуствувам обврзан.

Raziel: прв со него пружив рака на железничка. Најважно е дека дознав зошто пишува срцопарателно дигресиони постови. Човече полно со комуникационолога енергија. Најважниот момент е дека и покрај тоа што дефинитвно нема проблеми со комуникација и покрај тоа што има блага тенденција кон паралалените универзуми има една незаменлива смисла за хумор и знае да се смее заразно, што за мене кај секој човек е пресудниот момент(мразам озбилни луѓе).
Наредна средба дефинитвно ќе се удлабочам со раско за...било што.

Fabullous_187: он уствари според мене е роден во јамајка а растен на бора бора. Со Љупчо можете 10 саата да не размените 2 збора и на крај со еден поглед да се разбереш. Исто кај него онаа смисла за хумор е кључниот момент-јебига он го кажа вицот на вечерта. Иако делува на флегматик, далеку е од тоа-ама не сака да брза на места кај што нема потреба од брзање.

Unholy: за цики на почеток седев со резерва затоа што ме предупредија дека е малку избедиран, а никој не сака некој да го напиња кога не е расположен. Но после саат време се си беше у реду. Немам нешто екцесивно да кажам за него, он од тројцата нови што ги запознав делуваше...што знам најнормално. Иако сватив зашо толку се љути на тема стереотипи за металците. Не сакам да издвојувам моменти ова рекол вака направил, човекот има сенс за живот за смеење(најважото) и ...не ме бива со зборови :pos:

Сатори и еспањола ги знаев од претходно :). Другите што беа ваљда не беа од форум.

Како и да е, ние веќе скроивме план за две недели максимум пак да дојдеме, но овој пат со подготвена агенда на активности и теми на дискусија.

иии пишав пост ко петар...

пиес: во име на гижо....гижо си помина супер. Фактот што не рекол ништо не е новост. Б'цнете го за тајп или за нирвана ќе видите како се пали:pos2:

U

UnholY

Гостин

Најпрво.

Воглавно, супер е.

Да се надоврзам, како шо пишав.

Наредна е La Espanola, или од вчера позната под нова референца, односно, Спондилозна, иако првично беше спомнато Скандилозна, а откако Fabullous_178, и рече дека е Спондилозна во лице, иницираше хистерична смеа кај сите, кај некои дури и болки во стомакот и валкање по земја(Vodkamixx).

Девојчето си седеше, си пиеше пиво, ја анализираше целовкупната ситуација и пробуваше да си ја разјасни себеси, ама очигледно беше неуспешно да се разјасни таа хаотична атмосфера таму, а на крајот можеби и сериозно размислувала откаде испадне тоа, веќе страшно популаризирано име, Спандилозна. :pos2:
Беше комуникативна, можеби и не премногу, ама за разлика од она шо го очекував беше супер.
Инаку, креаторот на двете имиња беше Fabullous_178.

Значи целовкупно разгледано од сите можни аспеки, одлична вечер со прилично голема доза на хумор и пародирачки елементи, а пред се хербалистичките вибрации кои беа присутни околу нас.
Нормално, со минимални елементи на бед. :)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Викендов се видов со Зевсус. Кратко и јасно гледање, ама сепак, може да се рече дека се знаеме сега. :helou:

E

elence*$

Гостин
со elence*$ сеа ми текна дека имавме блиц упознавање во Охрид благодарение на Фантом:smir:
Yup, same here :smir:. И со Јован се упознав - он збореше дека Скопјанки биле шмизли зошто нарачувале ракија у кафич :helou:
јеп, мило ми беше и јас шо ве запознав...

со натурал си попрајвме тро муабет,али погрешно си сфатила, НЕ се шмизли тие шо нарачвет ракија во кафич :wink: па само со такви се дружев летово :pos2:

бебуш, ветувам следниот пат ќе биде подолго,стварно се брзав:smir: :)

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
А Еленче ми се прајт нешто мн важна...ни муабет не прајш! :jaj:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
јеп, мило ми беше и јас шо ве запознав...

со натурал си попрајвме тро муабет,али погрешно си сфатила, НЕ се шмизли тие шо нарачвет ракија во кафич :wink: па само со такви се дружев летово :pos2:
Знам. Јас само го цитирав Јован :wink:

S

SSS-Stolica

Гостин
Денеска се запознав со
1.Крејзи ин лав-на моменти беше збуната малце
2.ЏениГрл-се изнасмеавме со неа
3.Бидиков-е со него е крај сме се смееле ни кажуваше за форумот,за компијутери
3.Лејди Сатори-не правеме многу муабет ама запознавањето беше најјако
4.Мац-и со него не правев многу муабет само се запознавме
5.Пиратот-со него малце така правевме муабет следниот пак повеќе муабет ќе направиме
6.Маца_мк-фино девојче,и со неа малце муабет направив следниот пат певеќе
7.Бебуш-не правевме муабет нешто многу
8-со струмичанките исто така немаше многу разговор
највеќе муабет правев со ЏениГрл,Бидиков,ЗероСтајл и Екзотик бидејќи ги знаев нив двајца
се надевам дека не испуштив некој

Kajgana Shop

На врв Bottom