На Салеп собиранката имав можност да запознаам супер дечки и девојки.
Мац - Весел дечко подалеку седеше малце немавме шанса да си позборуваме за филмови и други муабети.Наредниот пат
Реактив - Испадна дека ми е комшија ебате а не се знаеме.Супер дечко доста весел младич
Земзела - Седеше карши мене навистина закон е дечкото сака билдер да стане
се шалам
Тончи - Дојде малце покасно али нема везе бизи е дечкото.Си позборувавме за стари спомени од војска на наредната собиранка повеќе
Зевсус - Закон човек седеше на средина ГАЗДА човекот супер е немам зборови и кој беше специјалецот со тебе не знам али опасен тип изгледаше.
Кварт испадна дека ми е комшија добар дечко не зборевме многу многу али нареден пат
Римз домаќинот на собиранката - Закон тип прошетан дечко за која било тема можеш да збориш со дечкото
Серпико - Со Боби и друштво останавме до крај навистина супер дечко муабет колку сакаш се гледаме на фудбал утре
Крејзи ин Лав - Колешката политичарка не сакаше да пие салеп но кога испроба малце одма се одлучи да земе.Само не знаеше како да го викне келнерот
Разговорот за затворите беше закон.Супер девојка нема што
Даденце - Многу пријатна и убава девојка.Навистина уживање е да се збори со нејзе.Штета што си отиде порано.Поздрав со песната Сретан пут сретан пут
Натурал Грл - Добра пријатна девојка не можам да кажам нешто повеќе не зборевме баш.Нареден пат
Мислам дека сите ги споменав мило ми е што се запознавме ако заборавив некој не ми замеравајте не е намерно али не ми текнува на друг некој моментално :wink: