Z
ZeroStyle
Гостин
SSS-Stolica,StatusQuO и FreakiansseN
Скорпио комши сме биле а несе знаеме.Емма, Димчеј:helou:
Нареден пат кафе без Фантом и без фудбал и на потивко место! Иначе баш си мило дете, исто како што те замислував. И уживај, ќе помине лошото расположение ... ваљда де ...:smir:Се запознав вечерва со Викторгг, Сатори, Дивајн и криво ми е што не помуабетивме, ама расположението ми беше нула. Ај следен пат ако се сретниме, да напрајме тро муабет4е да видиме кој сме шо сме. pozzzzz43
Не се дружам со даркери, затоа не те знам:pos2:Скорпио комши сме биле а несе знаеме.
Не сум даркер бе, универзалец сумНе се дружам со даркери, затоа не те знам:pos2:
Добр’ вечер на сите. Се запознав со Викторгг вечерва, како и со прекрасната Лејди Сатори, конечно.
Виктор ме изненади од прва за висината, мислев дека барем колку мене е.
Многу насмеан дечко, со јака смисла за хумор кој прифаќа шала на негова сметка. :baeh:
Русија тепа, утре ќе тепат и Шпанија и то е битно.
Сатори - со еден збор - бомбома со две м. Ведра и насмеана со прекрасни очи, која нема појма од фудбал или било каква форма на спорт. :nesvest:
Исто така се видов повторно со Дивајн и Еко, како и со Болиглава, на кој му беше сјебан денот па не’ не дружеше ич. Ал зато утре му давам шанса за поправен испит.
Се’ на се’, супер провод, само уште Форчн фалеше и дојамот ќе беше комплетен.