Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
како е можно да не сум знаел дека филмов е толку јак???

кажете ми сеа,колку сезони има вкупно? сеа на сител до пред некој ден што даваа,која сезона беше тоа???

Тоа беше втора сезона а серијата има четири сезони плус Последното бегство тоа крајот на серијата а сител излеа ја откупил само серијата до пола како и се што откупиле до сега само до пола :(

Др. Кулен немој да ми кажеш дека ти ја немаш цела гледано барем еднаш :)

Ја типуам на 3-4 пати :)......а за Фајнл брејк едно 10 пати:vozbud:
Двапати сите епизоди (плус успат некоја епизода на Сител. Фокс Крајм, ОБН), а Фајнл брејкот секогаш кога не ми доѓа на ум некој добар филм.

For everything else there's www.btjunkie.org :back:

Ги најдов по 100 мегабајти епизода,МКВ формат :twisted:

Што ги ебам и Сител и сите што ја даваат,како што реков лепам превод само и на цд-иња ги стаам и крај :)

Двапати сите епизоди (плус успат некоја епизода на Сител. Фокс Крајм, ОБН), а Фајнл брејкот секогаш кога не ми доѓа на ум некој добар филм.
епа брат што го тупиш онда признај дека е една од најдобрите серии што се направени од FOX и дека си многу голем фан на серијата :)

епа брат што го тупиш онда признај дека е една од најдобрите серии што се направени од FOX и дека си многу голем фан на серијата :)
Не виде дека ставив смајли на крајот [сино човече, шо умира од смеење, малку посликовито, ај]. Нема шо, серијата е една од најдобрите на Фокс, ако не и најдобра, иако морам да кажам дека има и други доста добри серии, од не Фокс продукција.

Тоа беше втора сезона а серијата има четири сезони плус Последното бегство тоа крајот на серијата а сител излеа ја откупил само серијата до пола како и се што откупиле до сега само до пола :(
ccc gupci da zavrsi 2 ra sezona odam vo video teka po ostanatite :toe:

Не виде дека ставив смајли на крајот [сино човече, шо умира од смеење, малку посликовито, ај]. Нема шо, серијата е една од најдобрите на Фокс, ако не и најдобра, иако морам да кажам дека има и други доста добри серии, од не Фокс продукција.

Лас Вегас исто така е добра :):)

Факт е дека отсекогаш Фоск ваделе добри серии,интересни за гледање...

Ееееееееех бе племето немиено на Сител !!!
Па да му ебам племето најгледаната серија не ја откупуваш до крај,ташак ке имаш гледачи ти ебам телевизијата комуњарска.
Нема врска за мене тоа,ја имам симнато до 3 сезона,утре идам у нет кафе,пошо нетов тапа е
за симнување,ке ја досимнам,лепам превод и кој ги ебе Сител :)

Ама ај и Лас Вегас гледав порано,ке почнам пак :)
Велики брат е поважно...:toe:

А нема да ги има до крај ? :на:

Толку од Бекство од Затвор до 2-ра сезона повеќе излеа не го откупиле ќе чекаат 10-ина години за да можат за без пари да ја земат :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom