Prison Break

Член од
14 ноември 2008
Мислења
36
Поени од реакции
4
Ја незнам зашто уопште се умараш на ТВ да гледаш симни си ги од нет . ( сеа некој паметен ке пише браво ние незнаевме дека може и од нет да се симне )

Член од
6 февруари 2010
Мислења
90
Поени од реакции
197
Мене па најинтересна ми беше прва сезона,со тетоважата.
Како му беше се перфектно испланирано!Најубава сезона и нај напната (уствари тоа и беше поентата на серијата,бегство од затвор...си кажува се името),после тоа многу почнаа да ја тупат.
Единствена серија/филм што ми ги има искорнато нервиве до максимум...најјака сцена пред последната епизода кога бегаа,кога се упали алармот на Мајкл ја рипнав од кревет :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: секоја им чест,знаеле како да го предизвикаат тоа кај гледачите!!!! :aplauz:

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
ако сака некој линкови нека шише пп имам од сите сезони и од последното бегство по 100 мегабајти епизода е :)

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
За три дена изгледав три сезони. Како дрога е, ако седнеш да ја гледаш, нема станување. Мада некако лесно ги предвидувам работите :) Сега чекам да ја добијам 4, у меѓувреме ја читам на википедија. Зависност... Т-бег, Махоун, омилени карактери. И на Гречен би и го опнал. :)

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
Ме интересира која епизода од втората сезона е бегството од затворот? Таа епизода ја имам пропуштено и сакам да ја гледам на нет, ај некој нека ми каже :smir:

Stara dama

Luciano Moggi fan
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.336
Поени од реакции
95
претпоследната епизода од првата сезона е бегството ...

Член од
6 февруари 2010
Мислења
90
Поени од реакции
197
Ја даваат и на OBN, некаде средина на прва сезона се... ако не те мрзи да ја гледаш пак до крај, симни си ја од нет претпоследната епизода :wink:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ако може торенти по пп за сите четири сезони?

*зеленко :pipi:
Мора торенти да се ??

Јас ги симнав од hotfile и rapishare по 100 мегабајти епизода,гајле си немам :)

Ако хочеш линкови пиши ми на профил...

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
АЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈјј дека е Мајкл бе?:O
Готово ги фанаа или....?

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
АЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈјј дека е Мајкл бе?:O
Готово ги фанаа или....?
Го фанале клети турци едно... :)
Најдобро пиши до кај се, ако следиш на Сител, бидејќи овде повеќето ја имаат изгледано серијата. :)

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Па у Панама се.Се качија на тоа бродот што ли е си пишаа порака Мајкл и Сукре ама демек Сукре.И наеднаш го снема Мајкл и заврши.:toe:

I

Intex

Гостин
Па у Панама се.Се качија на тоа бродот што ли е си пишаа порака Мајкл и Сукре ама демек Сукре.И наеднаш го снема Мајкл и заврши.:toe:
Не се фатени. Мајкл отиде да го бара Ти Бег, па и Линк ќе тргне по него. И толку, не кажувам повеќе.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
многу интересно следува нема што ќе биде одличен крајот на оваа и почетокот на третата сезона

Kajgana Shop

На врв Bottom