Prison Break

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Јас помислив дека Гречен ке се соблече топлес, ама ништо.
Махоун ке го мачи Нигерот сега, ама нигата ке избега, за да ја направат сезоната поинтересна. На наредната епизода Мајкл ке заврши во болница, ке колабрира.

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Махоун ке го мачи Нигерот сега, ама нигата ке избега, за да ја направат сезоната поинтересна. На наредната епизода Мајкл ке заврши во болница, ке колабрира.
Напиши SPOILER ALERT бре

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.599
Поени од реакции
13.297
Фала за спојлерот. :(

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Јас се вратив. Луѓе плудев без интернет цел месец во скопјево.Дури денес ми приклучја. Замислете од 3та навака епизодите ги немам гледано. Ќе биде ли некои љубзен да ми позајми торенти, оти нејќам да читам наназад каде што се дискутиите. Фала ви.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Одлична епизода.
Што може Сцила да претставува повеќе од црната книга на Компанијата беше интересно прашање.
Хакерот иако цело време ме нервираше, на крајов од епизодава останав малце даун.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Abe hakerot idiot.Go jadese. Ama si zasluzi.
I mene me kopka sto drugo pretstavuva Scylla osven crnata kniga na Kompanijata

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
Ако се случи стварно тоа иди во ПМ !

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Добро е епизодите почнаја да се подобруваат :vozbud: конечно нешто налик стариот ПБ.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Ќе има нервози со ова серијава...гарант сеа че ја преместат Сила,и пак ајде мити отпочеток....и јас мислам дека онај џуптинон гарант че избега.Во секој случај,соиефхсдхфдсуиодсуилфгхудфгуидсфлгулифглдфиугдсхфлгиудслхфглдсфуиглдсфг,кој че чека 2 недели АЛОООО!!!!!!!:nerv: :nerv: :nerv: :nerv:

Извинте,мали је мало нервозан!

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.599
Поени од реакции
13.297
Ќе има нервози со ова серијава...гарант сеа че ја преместат Сила,и пак ајде мити отпочеток....и јас мислам дека онај џуптинон гарант че избега.Во секој случај,соиефхсдхфдсуиодсуилфгхудфгуидсфлгулифглдфиугдсхфлгиудслхфглдсфуиглдсфг,кој че чека 2 недели АЛОООО!!!!!!!:nerv: :nerv: :nerv: :nerv:

Извинте,мали је мало нервозан!
Стварно шо му се случува две епизоди во еден месец даваат да му *биип* се живо.

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
Ако се случи стварно тоа иди во ПМ !
На овој линк видов што ке се случи со Мајки.
Стварно шо му се случува две епизоди во еден месец даваат да му *биип* се живо.
Абе поарно да чекаме сега по 2 недели, отколку да чекаме 2 месеци за да го прикажат вториот дел од сезоната.

Член од
21 мај 2006
Мислења
428
Поени од реакции
6
Jas najdlaboko se izvinuvam ako bilo vo prethodnite strani nesto ama daj kazete mi od kade da ja spustam 4tata sezona?

Kajgana Shop

На врв Bottom