Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

Член од
25 јули 2007
Мислења
100
Поени од реакции
1
знам тони солиден актер но водите на ток шоу па опуштено
е тоа нема видено
гледав две емисии и жалам ништо невидов се некако само тони збори а гостинот .......................... а дејан ..............................
па нека не кани никого

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367
Eмисијата е закон, Тони е цар, огромна почит за човекот :D ... а за Дејан јас знам дека е главен уредник на шоуто, па заедно со Тони го водат шоуто, а и не е лош актер/водител, баш е закон ... не сум испуштил ниту една емисија ... најдобри се ... а не ТОП ШОУ хахахаха :D

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
Тони и Дејан се супер!секогаш им ја гледам емисијата кога можам!најдобри се сега за сега!немам ниедно ток-шоу видено на нашиве телевизии што е подобро од нивното!и покрај се во емисијата е вметната хуманитарната нишка преку добрата Вила Марија!приказните секогаш потресуваат и спуштаат на земја!
немам зборови!емисијата е комплетна!

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Тие скечевите "ментална хигоена" со периките и убрзаното гласче им се непотребно глупирање. Ниту се смешни, ниту па се разбира што брборат.

Тони е океј, знае да насмее со некоја доскочица, да ги збуни гостите, да ги размрда, овој другиов седи ко втора статива :)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Баш ми се свиѓа емисијата, многу е смешна и баш е онака за опуштање и кулирање пред ТВ.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Тие скечевите "ментална хигоена" со периките и убрзаното гласче им се непотребно глупирање. Ниту се смешни, ниту па се разбира што брборат.

Тони е океј, знае да насмее со некоја доскочица, да ги збуни гостите, да ги размрда, овој другиов седи ко втора статива :)

За тоа си во право, најчесто не се разбира брборењето. Али сеа последниов пат како ме насмеале со најдобра професија на свет скечот, не се нормални...

Ivy_K

/
Член од
29 мај 2006
Мислења
1.206
Поени од реакции
16
da ne e kojznae sto ali harizmata na Toni me tera da go gladam u free time:):)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.974
Поени од реакции
23.159
gi gledam vsusnos edinstvenata emisija koja ja gledam,i super se

M

**MEMORY**

Гостин
Супер е Тони, му оди и водителството... Раче му даам...

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Супер им е шоуто,иако го имам гледано само малку.Концепцијата им е баш добра.Од една страна е Тони и он ја води целата приказна,а овој Дејан е одличен детал и се гледа дека не му смета што е само декорација.Или барем многу добро го прикрива тоа...ride on

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
супер шоу немат шо, ај Тони со неговите заебанции што е смешен ама и оној другион ко ке се прајт на удрен хахаха:pos2::pos2::pos2:

Член од
13 март 2007
Мислења
350
Поени од реакции
1
Dobri se ama mislam deka go kopiraat Zuhra show go imase na nova ili HRT 1 porano!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Шоуто не е лошо. Навистина потсетува на Zuhra ама пак Тони е интересен и го бива. Ама оној Дејан... не го разбирам воопшто, исто како што не им ја разбирам поентата на не толку смешните скечови.

Kajgana Shop

На врв Bottom