Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

• Креатор на темата Креатор на темата *MAGI*
  • Време на започнување Време на започнување
sFe najbolji top mu e souto, vakvo sou odamna se cekase, ne e samo toni ima i dosta drugi glumci i voditeli stho isto taka mozat da napravat top shoua ali za pocetok e zakon

super ednostavno covekot e shoumen unazad veke 10 godini na makedonskata scena ...i televizija i sekogas imal sto da ponudi :)

Зашто да не?

Од мислењата што ги прочитав гледам дека на некој му се свига на некој не.Како и за сите работи во животот, нели?Јас мислам дека е ок да има од се по нешто за да можат да гледаат оние на кои им се свига тоа.Така да само напред!!:jaj:

Тони, како актер, е успешен човек, така да има потенцијал за такви работи како Опуштено. За Дејан и не знам многу, ама Опуштено заедно со Тони и Дејан е многу интересно, секогаш ги гледам, успеваат да донесат познати личности од македонската јавност.
А, најдобра им беше емисијата кога го донесоа Горан Стојаноски ( Џемо Биљбиљ ), и еден виц кажа тој:
"Си седеле некаде наркоман и лепрозит. И овај лепрозитов, се чешал кај ушето, му паднало - го фрлил, се чешал на раката, му паднала - е фрлил, ја почешал ногата, му паднала - е фрлил.
И, после некое време, овај :mist: наркоманов му вика:
абе брат, ти излезе уште малце.
:pos2::pos2::pos2::pos2:

екстра се и двајцата посебно тони :D:D супер им е шоуто инт инт

Кој е тој Тони,аха знам оној шо мисли дека е интересен?Тој ли?

HungryWolf напиша:
sFe najbolji top mu e souto, vakvo sou odamna se cekase, ne e samo toni ima i dosta drugi glumci i voditeli stho isto taka mozat da napravat top shoua ali za pocetok e zakon

Топ шоу може да направи само еден - БОКИ :pos: :pos: :pos:

Epten te opustaat ZAKON E TONI so dejan so prai dejan u shouto!

e ova veke e sou. Bas e opusteno, i taka nedela popladne nema nisto interesno osven fudbal, pa malku odmor od fudbalot ke se napravi za da se opustime malku, neka prodolzat taka epten se dobri i gi cenam

eve edna 5 za TONI

Toni kako coek e nesto ne zamenlivo takov coek treba za narodov! Emisija kako sto e OPUSTENO vredi da se gleda. A ne ona manijacine TOP SHOW sto mi vodat na sto lici toa be pa da ti se zgadi zivotot mn e ruzen aj sto e ruzen ama bar da ne bese svinja:tapp: Taka da momentalno OPUSTENO si e naj zakon

Lugeeee... Zaso ja neznam za ova sou?.. Koe vreme i na koja emisija se emitue?.. :S

топ е..а ви текнува кога падна тони од столче од смеење,само не ми текнува кој му гостуваше тогаш,мислам беше раде ?!??

За Тони немам зботови.. Многу е КУЛ! И емисијата е супер, ама Дејан исто како да не постои.. Како да не е во емисијата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom