Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

• Креатор на темата Креатор на темата *MAGI*
  • Време на започнување Време на започнување
Шоуто не е лошо. Навистина потсетува на Zuhra ама пак Тони е интересен и го бива. Ама оној Дејан... не го разбирам воопшто, исто како што не им ја разбирам поентата на не толку смешните скечови.

Дека е кумановец затоа:pos2:
стварно што му е на тој Дејан?:pos2:

закон им е шоуто а за дејан шо викате дека е вишок...незнам дали ги слушавте лани летото имаше на радио рос пренноси од светското со овие двајца и тогаш беше стварнооооооооооооооо закооооооооон не пропуштав ни еднаш и тогаш дејан мн повеќе зборуваше и сето тоа а сега незнам зошто е вака али е закон во секој случај емисијата:zver:

мене јако ми беше,коа им беа гости едни самураи(или така нешто) и еднаш за една секунда тани прајт едно движење и овај високиот (не јове бе) паѓа,после Тони вика,сеа ке гледате забавена снимка,и таму покажува над 10-тина удари..демек,ама јако беше.

super emisija nema sto........ bas go pogodile i naslovot posto koga ja gledam definitivno se opustam...... kako da ne se nasmees so toni? :D

Не дека го гледам баш секоја недела,ама кога гледам слатко си се смеам.

Тони е супер, а од оној Дејан попрост чоек нема. Само пробува да се направи интересен ама за к*рац не го бива.

Добра е емисијата само ова кога зборат убрзена снимка периките им се укадени од К-15. Мое мислење.

супер е емисијата, тони е закон човек, ако не те насмее тој нема кој да е... само тој дејан треба или да му дадат некоја поважна улога или да не зафаќа само место на каучот

[Marko];1072858 напиша:
Тони е супер, а од оној Дејан попрост чоек нема. Само пробува да се направи интересен ама за к*рац не го бива.

Да Тони е супер за се останато освем во поглед на однесувањето спрема Дејан - не му дава да се искаже на човекот... како 13 прасе да е, немам поим што го зел со него во емисијата, очигледно да има со кој да се зебава :toe:..... инаку за Тони немам друга замерка зверка е.:vozbud:

Многу се смешни... Пукам од смеење кога ги гледам:pos2:

Да Тони е супер за се останато освем во поглед на однесувањето спрема Дејан - не му дава да се искаже на човекот... како 13 прасе да е, немам поим што го зел со него во емисијата, очигледно да има со кој да се зебава :toe:..... инаку за Тони немам друга замерка зверка е.:vozbud:
Имаш право,сигурно го зел за да се заебава со него.Инаку многу е добра емисијата плус нема ништо безобразно како во некои други емисии

шоуто им е интересно онака баш опуштено но, Дејан некако ми е по грешка вметнат тамо.. не му иде таа улога.. се познава дека е вештачки. :S

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom