Daydreaming

Премногу сањарење. Поготово на часови во школо кога мозокот ми е преуморен за да ги слуша досадните предавања па мора да се занимава со нешто друго.
Проблем ми преставува големата фантазија, бидејки при тешки ситуации често пати знам да избегам од реалноста на тој начин, и потоа кога ќе се вратам да неможам да се снајдам онака како што треба..

У школо пред 3 недели на историја спиев,и сањав како таа другарката што седи до мене ми прави пуканки и кога станав се чудев кај се пуканките,али среќа брзо сфатив дека сум у школо.

Daydreaming.
You mean, getting high?

Сонувач нумеро едно сум, но сепак се' уште можам брзо да се повратам во реалност и ја разликувам реалноста од мојот сон.Не сум уште отидена...ваљда...:pipi:
Мислам дека сите понекогаш сакаат да за момент да побегнат од реалноста и да си изрежираат едно добро филмче со или без специјални ефекти.Зависи колку далеку оди вашата имагинација.

:pipi:

Доста често практикувам да го праќам мозокот на пасење...:) најчесто кога сум у движење(бус/пешки),ретко кога сум дома...

Нон стоп .. шо и да правам , мора да забегам од време на време у некој филм ..

Секојдневно...ми иде во навика тоа,па дури и кога правиме тест не се сконцентрирам туку "шарам" наоколу...стално запагам и си фантазирам:)

Неколку пути се иам симнато на погрешна станица ради тоа......:nesvest:

Да, да, денеска бев во Тајланд, а скоро секој ден ја посетувам Јамајка.

Секојдневие ми е...онака поише го поштувам од реалноста.Ипак,мој свет си е. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom