Возраст за прв сексуален однос

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување

љубов,секс,петинг.

• Вкупно гласачи
    109
за машките: од кога ќе почне да се крева до кога ќе престане да се крева
за женските: прва брачна ноќ

Со кого би имале секс машките ако женските чекаат до прва брачна ноќ?

so sreden rod

--- надополнето ---

Прашање,во кој век живееш ?
Второ прашање,дали мислиш дека има нормално машко што ќе чека до тогаш?
заебанција пријателе, читај меѓу редови

По неговата глупа логика излегува дека никој би немал секс се додека не стапи во брак :nesum:

Mislam deka sepak 20 e idealna vozrast za zapocnuvanje na seksualnit zivot ...... I so ogled do kaj stignala denesnava mladina ,se somnevam deka postoi nekoja nevina devojka na 20 godini ... A premnogu me interesira kolkav e procentot na devojki koi ke stapat vo brak a se nevini :D:D:D:D

бројката е едноцифрена.. ако ти помопгна нешто ова..

П.С може една ваква анкета да направиме а??

Не верувам дека постои вистинска возраст за прв секусален однос, но премногу мислам дека до околу 17-18 години не е О.К. да се стапува во такви односи. Ама како и да е, кај нашата младина повеќе е "кој кога го фане" :D.

zna4i od vakvi zatucani ljuge stvarno mi edosta! Mislam konkretno na tebe Svetovid.mozam da vidam deka tvoeto domasno vospitanie e na stvarno nisko, prenisko nivo i zatoa vfaka zboruvas. Se gledadeka ne si mnogu :uvo: da se izrazam na tvoj nacin ZATUCAN! lele kolku gi zalam samo tvojte deca, ako gi imas ili ke gi imas...... Inace moj drugar taka sto pocna na mala vozrast 15 god. ostana impotenten

mnogu ste mi cudni be luge....zosto ja povrzuvate zrelosta i spremnosta za seks so godini......vikate idealno 18 ili 19?zosto zasto na 18 sii polnoleten.?..bash toa nema nikakva vrska ...vo vremeto na baba mi devojkite se mazele na 15 16 godini i imale seks so svoite sopruzi i ragale deca i nisto ne im fali.....a baba mi nikogas nerekal deka toa e nenormalno nesto
--- надополнето: Aug 16, 2011 1:18 PM ---
mnogu ste mi cudni be luge....zosto ja povrzuvate zrelosta i spremnosta za seks so godini......vikate idealno 18 ili 19?zosto zasto na 18 sii polnoleten.?..bash toa nema nikakva vrska ...vo vremeto na baba mi devojkite se mazele na 15 16 godini i imale seks so svoite sopruzi i ragale deca i nisto ne im fali.....a baba mi nikogas nerekal deka toa e nenormalno nesto

бројката е едноцифрена.. ако ти помопгна нешто ова..

П.С може една ваква анкета да направиме а??
А шо тебе его-трип ќе ти биде ако успееш да легнеш невина со нејзини 20 и кусур години?

ОН: Мислам дека имам пишано на темава.
Според мене за секој е тоа индивидуално,
Зависи од зрелоста на личноста и на партнерот, зависи од мотивот со кој го прават тоа, зависи од многу многу други фактори.
Со оглед на тоа што денес има контрацептивни средства, се опуштаат маливе и почнуваат со сексуална активност многу порано отколку што им дозволува нивната зрелост и после кенкаат и се каат.
Некои се водат од принципи, некои од разум, некои од срце.
Зависи.

Со оглед на тоа што денес има контрацептивни средства, се опуштаат маливе и почнуваат со сексуална активност многу порано отколку што им дозволува нивната зрелост и после кенкаат и се каат.

Како тоа се каат? Ако се сигурни ради контрацептивните средства, зошто би се каеле?
Демек жалат по невиноста?

Како тоа се каат? Ако се сигурни ради контрацептивните средства, зошто би се каеле?
Демек жалат по невиноста?
Да, жалат по невиноста.
Што ја изгубиле на таков начин, со таа личност и со тој мозок кој го имале во моментот коа ја губеле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom