pHiLLiPcHo
Шушљак
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 892
- Поени од реакции
- 68
15/16 најубав период е дефинитивно:smir:
Ха ха ха не можам да се соземам од смеење, јак совет кој што сите со заадоволство ќе го применатМногу глупо размислување според мене .Значи ајде на секоја прилика ти не кажувај не со секоја легни си,еве ти од мене еден совет не само за тебе општо за сите машки- заборавете веќе на таа стара шема колку повеќе сум легнал толку подобро бидејќи како што вие машките кога ќе се заљубите сакате девојката да е невина така и ние девојките сакаме за прв да имаме односи со некој кој што пред тоа немал .. Сепак убаво е да знаеш дека пред тебе партнерот/партнерката е недопрен/а и со минатите партнери се држел/а само за раче :smir:
Ехеее, кој да те чуе, што побрзо губење тоа се помодерниА ДА ЈА ЧУВАВТЕ НЕВИНОСТА ЗА В БРАК
Има логика и у тој муабет, пошо ти коа му даваш прв пат, баш на него, самиот чин претставува, покрај другото, и знак на доверба..Vaka ja sum prva godina sredno i znam mn devojcinja sto veke imale sex i pred edna godina toa. Toa treba da bide najubav moment so licnosta sto ja sakas i sto te saka i site zborat ko posle sex vrskata se zacvrstuva a nikoj ne go dokazal toa. Kako moze vrskata da se zavrsti ako ti mu dades, ke se zavrsti ako si veruvate poveke ako si se otvarate megu sebe a ne ako ti gi vidi polovite organi S:
Мислам дека 17 е доволен број години за да се оствари првиот сексуален однос. Би требало и да биде доволно свесен за последиците и потребата од заштита исто така. Но 14? ОК тоа е веќе загрижувачки. Ова е официјално?Според последните податоци, во Македонија просечната возраста за првиот сексуачен однос е поместена на 14 години, што мислите дали е тоа добро или лошо? Со фактот дека пред само неколку години беше до скоро 17 години.