Секс школо

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
А да се подржите за рачиња уште некое време?
Не ви е рано за секс???
Ако сте доста информирани зашто прашувате тогаш.
Сте гледале на телевизија, сте читале дека така сите прават и ајт.
15 години има таа, одите 2 месеци и сте созреани за секс... не би рекла :uvo:

Пробајте си ако ви е толку мерак, ама ... деца прават деца
абе информирани мислам на тоа вака со читаме и слично онака ете за бременост и слично нз таму со веке пр. јас вчера цела вечер се остаив на кајгана и читав искуства и тоа за ап4ињата али сепак онака она сега ке пуни 16 јас 17 али сепак онака знаеш нисо не мозе да биде по уверливо од искуството ни лекар неможе да биде по уверлив од некој коа ке ти каже со искуство се пак фала на сите со ми дадовте по некој совет

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
luge aj vaka malce pomosh ve molam....

znachi so devoj4evo idam na kaj 2 meseci taka neso a pred toa bevme dobri drugari i onaka premn si veruvame i slicno i sve na praime uste ni ostana sex onaka se drugo pominavme samo uste sex ni ostana.

e sega problemot:
devoj4evo ne i e gajel dali ke ja boli ili ne vika deka za mene sekoja bolka bi ja pretrpela nego vaka ja interesira kolku krv bi imalo ako bi imalo i onaka znaete za ona najloshoto za bremenost da ne se sluchi sepak imame po 16god(jas) odnosno 15god(ona) godini
aj pomognete
fala za pomoshta odnapret
Аманте бре 2 месеци, а таа има 15 години кај и е умот??
Страшни времиња идат, а јас имам добра причина зошто не сакам керка.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
абе информирани мислам на тоа вака со читаме и слично онака ете за бременост и слично нз таму со веке пр. јас вчера цела вечер се остаив на кајгана и читав искуства и тоа за ап4ињата али сепак онака она сега ке пуни 16 јас 17 али сепак онака знаеш нисо не мозе да биде по уверливо од искуството ни лекар неможе да биде по уверлив од некој коа ке ти каже со искуство се пак фала на сите со ми дадовте по некој совет
Прво, за мали, мали сте, ама ако се решите, тогаш ок.Ваша работа.
А за болдираново, треба да знаете дека апчиња само со препорака од доктор.Освен тоа, девојката е млада, недозреана, и можно е штетно да влиааат на хормоните кај неа.
2 месеци се малку за на ваши години да имате секс. Почекајте, ако се сакате и сте заедно, можете и покасно. И овој период без секс е убав.

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
Алооооо....на што личи ова бе...уште не сте доразвиени, а од такви глупости на ваши години може и трауми да останат, почекај некое време ништо не ти бега...плус подобро е малце покасно...има подобри занимации :pipi:

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
оф леле луге ме ставивте сега у мислење дефинитивно праев мубет со неа онака општо и самата ми вика спремна сум на се со тебе ама бас се и се ке претрпам само едно ме мачи а тоа е бременост и деца казетеми со да правам ве молам
фала однапред

С

Спенсер

Гостин
оф леле луге ме ставивте сега у мислење дефинитивно праев мубет со неа онака општо и самата ми вика спремна сум на се со тебе ама бас се и се ке претрпам само едно ме мачи а тоа е бременост и деца казетеми со да правам ве молам
фала однапред
ако искате да се чукате и да нјемате деца,користете куробранки дурекс...:vozbud:

ај почекај уште малце...мој совет, почекај уше некое време...

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
ако искате да се чукате и да нјемате деца,користете куробранки дурекс...:vozbud:

ај почекај уште малце...мој совет, почекај уше некое време...
лелел тебе ке ти дадам јас утре и секс и се по ред ке видиш...:)

$h@doW m@n те молам сега кути ми треба помош ако биде несо со ....после ти ке ми бидеш кумот и така доста добро се знаеш и со невестата и со маладоженецот ај сеа да не бидете офф топик мрш од темава хаха да не бидесх утре ти на местото на ...ко денес хехе

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
фала однапред
Абе зашо неќеш да имаш деца? Баш е кул. Онака, ќе мењаш пелени, нема да спиеш по цели ноќи, ќе ги носиш у градинка:toe:
Еве на пример ако се јави некоја кандидатка, па да идеме два месеци, одма ќе и напраам деца јас:pipi:
Ствано не знам што сте се испаничиле, па децата се најнормална работа...така да размислувале твоите и ти немало да постоиш :nesum:

Gunner_L

Lord , Lord Bendtner
Член од
7 април 2009
Мислења
922
Поени од реакции
500
фала однапред

перни и го ич не му се секирај ...хх

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361

$h@doW m@n те молам сега кути ми треба помош ако биде несо со ....после ти ке ми бидеш кумот и така доста добро се знаеш и со невестата и со маладоженецот ај сеа да не бидете офф топик мрш од темава хаха да не бидесх утре ти на местото на ...ко денес хехе
Mоре човек да ве подбере , 60 дена .. Не сте заедно многу за да имате секс.
А да ја прашаш да не се решила на тоа под притисок од тоа што „страв и е да не и раскинеш“ ?
А покрај тоа не сте нешто многу мали (иако сите претходно викаа така) , ама малце идете за на таа возраст да имате секс. Тоа им е на сите поентата.
Чекај бар пола година ...минимум..
Да си знаеш ја колку си се изначекав, 6 месеци ќе ти изгледаат како 15 минути :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772

Не ми се верува дека го пишувам ова, ама ај нека ви биде... :pipi:
Има ден-потоа пилула, за несакана бременост. Се пие исклучиво во вондредни ситуации за да се спречи бременост. Не заштитува од полови болести, затоа кондом да си навреш! Е сега, ако не дај боже се деси удес, идеш у аптека, ја купувате таблетата(Norlevo, 890 денари, големина на зрнце ориз, али јебеш, хормон е во прашање) и спиете мирно. Ова само за ептен баксузни случаеви, ок? И не смее да се пие повеќе од 2 пати годишно! Памет у глава и катанец на гаќи... И ти викам, у мое време секс не постоеше... Кај го измислија сега не ми е јасно. Мали сте.

Edit ЗАБОРАВИВ ДА КАЖАМ ДЕКА ТАБЛЕТАТА СЕ ПИЕ НАЈДОЦНА 72 ЧАСА ПО СЕКСОТ. ШТО ПОРАНО, ТОА ПОДОБРО. ВО ПРВИТЕ 12 ЧАСА ИМА ЕФИКАСНОСТ ОД 98 %. Но никако немој да ја зема ако нема потреба. Ова е само за хитни случаеви.

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
хе луге сепак уште сум средно не ме зафркавајте

леј новинарка фала ти премн исто и на тебе blind фала ви премн луге ств:smir:

С

Спенсер

Гостин
Н Е сега, ако не дај боже се деси удес, идеш у аптека, ја купувате таблетата(Norlevo, 890 денари, големина на зрнце ориз, али јебеш, хормон е во прашање) и спиете мирно.
оффтопик:->кај му кажа дека е 900 ден,ке бара од мене на заем...пошо он гарант ке нема

онтопик:-> испод 17год,рано е за секс...сепак,зависи до желбата...кој сака, нека си проба...доколу двајцата сакаат нека пробаат...според мене, под 17 не би требало....

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
и извинете вака малце со напнав со ова али сватетеме сепак ....страв прв пат и слично

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ајде бе до сеа ке ја испердашеше 20 пати што чекаш ??? ја знаеш онаа песна од Riblja Corba-Kad Sam Bio Mlad ? што вика ''Ja samo petnaest, ona ofucana Hvala joj, ali bila je tucana Jer tad Tad sam bio mlad...'' сеа ако не ебеш на тие години после нема да ти биде интересно еби таму памти се на деството што си правел :)

Kajgana Shop

На врв Bottom