Секс школо

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Зависи од која страна на “стапот“ си
Имам читано за анкети по ова прашање по интернетов (мислам оти на он.нет имаше скоро таков податок) и, ако добро се сеќавам, мнозинството испитаници (и мажи и жени) се изјасниле дека оптимално сексот трае 10-15 минути, отприлика. Не знам шо нимфомани/ки ќе беа овие на Кајгана.

Едит: Пардон, студии, не анкети.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Имам читано за анкети по ова прашање по интернетов (мислам оти на он.нет имаше скоро таков податок) и, ако добро се сеќавам, мнозинството испитаници (и мажи и жени) се изјасниле дека оптимално сексот трае 10-15 минути, отприлика. Не знам шо нимфомани/ки ќе беа овие на Кајгана.

Едит: Пардон, студии, не анкети.
Не се базирај на анкети по интернети оти обично таму ги испитуваат бледите германци и чудноватите норвежани кои клецкаат 3 пати годишно. Ние, без пристап на интернет, клецкаме подолго и почесто. Ко ќе си дојдам од бавча ко ќе се најадам салата, ракиичка, па винце уз тава месо и суви пиперки и праз, па каве едно со нешо потурено, па ко ќе му се качам на невестата кај 9 вечер, благото ми иди кај 11, 11 ипол.

AtoM-AnT

Dexter
Член од
3 септември 2008
Мислења
4.530
Поени од реакции
583
Не се базирај на анкети по интернети оти обично таму ги испитуваат бледите германци и чудноватите норвежани кои клецкаат 3 пати годишно. Ние, без пристап на интернет, клецкаме подолго и почесто. Ко ќе си дојдам од бавча ко ќе се најадам салата, ракиичка, па винце уз тава месо и суви пиперки и праз, па каве едно со нешо потурено, па ко ќе му се качам на невестата кај 9 вечер, благото ми иди кај 11, 11 ипол.
Tvojot muabet e utopija za tie od EU,kaj znaat tie sto e rakija,bavca,salata ili pa seks?Kaj nas toa se primenuva kaj poveke od 50% od zitelite na R. Makedonija ako ne sekoja vecer ama sekoja vtora vecer...Ne citajte mnogu anketi,poveke rabotete na slucajot narecen :sekss: ili vtora varijanta :drk:

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Е баш од вакви причини не им кажувам се и сешто на моите дома и се трудам да ги држам што подалеку од мојот приватен (љубовен) живот.

Можам да побарам/добијам од нив совет, да го сослушам нивниот став во врска со некоја моја приватна работа, ама да дозволам да ми вршат притисок и да носат одлуки место мене- мало морген. sholja:

Иако стои таа народната “Родителите се секогаш во право“... Не се секогаш. Понекогаш, заземаат премногу заштитнички став спрема децата, дури и повеќе од што е потребно, па наместо да ги заштитат од било какви опасности, само им вршат притисок, ги потиснуваат и се повеќе ги оддалечуваат од себе.

Мој совет Ma4ence: Не ја слушај ни мајка ти, ни татко ти. Имаш 19 години и доволно си стара и зрела да носиш одлуки сама за себе. Ако дечкото е стварно таков каков што го претставуваш... Тогаш не знам што си чекала досега за да го направиш тоа. Родителите треба да ти се најмала пречка во врска со ова. До кога ќе дозволуваш да те контролираат и да те третираат ко 2годишна? Време е малце да се осамостоиш при носењето на твоите одлуки. :wink:
Се додека го јаде лебот на родителите и живее под нивни кров треба да ги почитува родителите.
А башка за ваквиот совет ќе одеше директно на ломача во стариот Израел.

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Mozda malku zamaram,no mi trebaat soveti ne samo za mene tuku i za nea...

Napisav pogore sto kako,pa ako moze nekoj uste nesto da ne sovetuva za da se sluci ona sto go sakame...Fala odnapred
Не мораш одма со пенис, пробај орално или со прсти. Ем имаш поголема контрола ем ќе видиш реакција. Потоа најверојатно ќе ви успее и другото. Нема брзање.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
28
Поени од реакции
0
ej ja sakam da prasam nesto............uste sum nevina,imam de4ko so koj odam 1 godina.......sakame da imame odnosi samo se plasime i jas i toj kako ke odi procesot KINENJE NA HIMEN.moze li nekoja devojka da mi kaze kako i bilo nea,dali bolelo ili ne,kako bilo slednite nekolku dena,dali mn krvavi......zatoa so stvarno sakam da se informiram,da znam sto me o4ekuva pri prviot odnos koj naskoro planiram da se slu4i.:se_ molampls 4ekam odgovor

Jovannah

Smile me baby
Член од
11 февруари 2008
Мислења
584
Поени од реакции
50
ej ja sakam da prasam nesto............uste sum nevina,imam de4ko so koj odam 1 godina.......sakame da imame odnosi samo se plasime i jas i toj kako ke odi procesot KINENJE NA HIMEN.moze li nekoja devojka da mi kaze kako i bilo nea,dali bolelo ili ne,kako bilo slednite nekolku dena,dali mn krvavi......zatoa so stvarno sakam da se informiram,da znam sto me o4ekuva pri prviot odnos koj naskoro planiram da se slu4i.:se_ molampls 4ekam odgovor

Кај секоја е различно.
Боли (мене многу), течи крв (мене многу), следните 2-3 пати пак ми течеше крв и малку болеше. Осетив задоволство после некое време.

И поарно да не биди планирано. Појќе страв ќе имаш и нема да бидиш опуштена, ако си дојди само по себе поарно е.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Кај секоја е различно.
Боли (мене многу), течи крв (мене многу), следните 2-3 пати пак ми течеше крв и малку болеше. Осетив задоволство после некое време.

И поарно да не биди планирано. Појќе страв ќе имаш и нема да бидиш опуштена, ако си дојди само по себе поарно е.

E убаво ја исплаши х) сеа нема да ја скинат оваа до 40 години х) као и објасни х)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
28
Поени од реакции
0
E убаво ја исплаши х) сеа нема да ја скинат оваа до 40 години х) као и објасни х)
eh sea pa i ti pa:).ne pa ja sum spremna samo sakav da znam kako e kaj drugite oti svesna sum deka mn ke boli i deka ke te4e krv i deka prvite 3 pati ko satka ke odam i uste ke boli,ali drz ne daj :).
inaku ako e nenadejno poise ke se isplasam,vaka sum svesna koa ke se desi :):kesa:

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
eh sea pa i ti pa:).ne pa ja sum spremna samo sakav da znam kako e kaj drugite oti svesna sum deka mn ke boli i deka ke te4e krv i deka prvite 3 pati ko satka ke odam i uste ke boli,ali drz ne daj :).
inaku ako e nenadejno poise ke se isplasam,vaka sum svesna koa ke se desi :):kesa:
не се секирај ти ... начекав ја тема (иди посети ја ако не си ја посетила) нешо за кинење на жила на пенис... е тоа много болело... неќам да искусам...

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Па, зошто прашуваш воопшто ако си свесна како е, што ако не знаеш од лично искуство си разбрала од туѓо?
И да, темава не е за совети, имаш таква малку погоре. Тука прекини да си мирцаш.:pipi:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.261

Ох мори мајко, крв ќе течело и ко шатка ќе идела, добро бе кој ви кажува вакви работи???!
Бог да чува и да брани, земи ти еден леѓен коа ќе се онадиш за секој случај да не прокиснеш ебаго.. и неискачај после едно две недели од дома дур ти се приберат нозете..:nesvest:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
28
Поени од реакции
0
Ох мори мајко, крв ќе течело и ко шатка ќе идела, добро бе кој ви кажува вакви работи???!
Бог да чува и да брани, земи ти еден леѓен коа ќе се онадиш за секој случај да не прокиснеш ебаго.. и неискачај после едно две недели од дома дур ти се приберат нозете..:nesvest:
ok pa kaj sekoj e izgleda razli4no,mene taka mi imaat kazano deka krv te4elo vo pogolemi koli4ini i deka posle mnogu bolelo pa sea neznam.......nvm nema da pisuam visena vaa tema zosto ne bila za soveti kako sto mi napomna Divajn

Kajgana Shop

На врв Bottom