Фан Клуб: Партизан

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239

цигани гадни,пак со пенали ги вадат,веќе следнава утакмица ќе ја изгубат со Војводина дома и ќе си го заземеме првото место,ова беше според мене најтешката утакмица до крај првенство,само внимателно до крај и ќе си земеме титула....
каква звезда какви бакрачи :)
Ова пенал?????:tapp::tapp:Боже Боже:tapp:
Доста се спасуваат така.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/sport/story/108143/Sudija poklonio pobedu Zvezdi protiv Smedereva!.html?message=ok

срамота бе цигани,срамота,пред малце имаше снимка на ртс ја гледав утакмицата,у 70-та минута стаменковиќ го утепа напаѓачот на смедерово,ни фаул ни ништо,зашто ако свирнеше фаул ќе мораше и црвен....
Читам коментари за нашата утакмица,прво полувреме лекција сме им одржале у второ повеќе на контра сме чекале како што беше случај и во дербито,за второ полувреме зборам,и пак ни се исплатеше.
Дијара скроз отсечен бил пак,2 супер шанси ги заебал,очигледно дека Брана Илиќ ќе му го земе местото понатака,штета ....

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/sport/story/108143/Sudija%20poklonio%20pobedu%20Zvezdi%20protiv%20Smedereva!.html?message=ok

срамота бе цигани,срамота,пред малце имаше снимка на ртс ја гледав утакмицата,у 70-та минута стаменковиќ го утепа напаѓачот на смедерово,ни фаул ни ништо,зашто ако свирнеше фаул ќе мораше и црвен....
Читам коментари за нашата утакмица,прво полувреме лекција сме им одржале у второ повеќе на контра сме чекале како што беше случај и во дербито,за второ полувреме зборам,и пак ни се исплатеше.
Дијара скроз отсечен бил пак,2 супер шанси ги заебал,очигледно дека Брана Илиќ ќе му го земе местото понатака,штета ....
"офсајдот" у 90та, го виде?

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/sport/story/108143/Sudija%20poklonio%20pobedu%20Zvezdi%20protiv%20Smedereva!.html?message=ok

нема веза бе брат ние да ги тепаме сите они ќе кикснат ;)
Вчера супер имаше коефициент за 2ка против Војводина мораше да се изигра.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Зашо бе Столе бе, Зашо вака? Прво вчера ми викаш дека си гледал Звезда, а не си гледал 102,3 %, и ми поставуваш текст од сајтот на Звезда, како Каду бил соборен и пенал за Звезда и како грешка на судијата било што не му дал црвен картон на играчот на Смедерево... :nesvest:

И вчера прочита од Марко во фан клуб Жлезда како демек не бил офсајд голот на Мрџа, и сега ми мрсеш муда тука, а милион посто не си ја видел ситуацијата, туку збориш на невидено... јас ја видов на вестите на РТС и беше чист офсајд, значи реално... а вие не сакате да си признаете дека немаше пенал, имаш клип погоре снимено од 2-3 агола и можеш да се увериш самиот... :helou:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Зашо бе Столе бе, Зашо вака? Прво вчера ми викаш дека си гледал Звезда, а не си гледал 102,3 %, и ми поставуваш текст од сајтот на Звезда, како Каду бил соборен и пенал за Звезда и како грешка на судијата било што не му дал црвен картон на играчот на Смедерево... :nesvest:

И вчера прочита од Марко во фан клуб Жлезда како демек не бил офсајд голот на Мрџа, и сега ми мрсеш муда тука, а милион посто не си ја видел ситуацијата, туку збориш на невидено... јас ја видов на вестите на РТС и беше чист офсајд, значи реално... а вие не сакате да си признаете дека немаше пенал, имаш клип погоре снимено од 2-3 агола и можеш да се увериш самиот... :helou:
Имаше и играње со рака :smir:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не се замарајте со комплексаши бе момци,не вреди :lud:

Слики од вчера...

http://casopis.izaberipartizan.com/v2/galerija.php?pcId=133&page=1

Голема била заинтересираноста за вчерашната утакмица,иако работен ден...
Од БГ тргнале 3 автобуса и две миникомбиња,а имало луге за уште 4 автобуса,но немало превоз...како и да е,одлично одработено од страна на Гробари вчера,ја затнале Фирма цела утакмица...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Видов,чист како солза,ако ти не си видел побарај ја снимката....

луѓе останале у Београд барем за уште 4 автобуси,заинтересираноста била невидена :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Абе познати сте по монтажите... уште малку ќе направите дека и головите на Клео биле од офсајд или дека играл со рака... :helou:

Слична монтажа направивте кога во дерби дуелот лани Партизан даде гол (кога топката ја помина гол линијата), а кога не беше досуден гол... а вие со вашите монтажи направивте како топката не ни била блиску до голот :pos: Ама на крај мераклиски, Мореира ви го шибна во 96-та :bip:

Плавиот

Изет Фазлиновиќ
Член од
26 март 2010
Мислења
64
Поени од реакции
2
Абе ако сакаат нека се ваџаат со голови во офсајд,али кога ке дојдат на ЈНА ќе ги победиме и први!!:toe::vozbud:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Абе ако сакаат нека се ваџаат со голови во офсајд,али кога ке дојдат на ЈНА ќе ги победиме и први!!:toe::vozbud:
Изет, седи бе, немој само да биде како на Маракана па да си ја пеете "А, Клео се Клео, да је Звезду волео !!!" :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom