Фан Клуб: Партизан

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Хухухухухухуху вредни 3 бода:vozbud:.Циганите 1:1:pos2::tapp:.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Честито нека ни е победата...вредна три бода,каква таква,победа си е победа.

Ја гледав Звезда на РТС од досада и им се пукнав од смеа на никаквата игра,без ниедна акција асална...:pos2:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Честито нека ни е победата...вредна три бода,каква таква,победа си е победа.

Ја гледав Звезда на РТС од досада и им се пукнав од смеа на никаквата игра,без ниедна акција асална...:pos2:
А виде каков гол ,,дадоа'':pos2:.Да беше по добра екипа ќе ги згазеа.Али ние си гледаме за ПАРТИЗАН.:helou:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
А виде каков гол ,,дадоа'':pos2:.Да беше по добра екипа ќе ги згазеа.Али ние си гледаме за ПАРТИЗАН.:helou:
Голот брат не сакам да го коментирам...се ми се чини дека голманот на Напредак се сожали на циганите и сам си ја бутна во гол :pos2::pos2::pos2::pos2:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Partizan vratio Lomića!
Ponedeljak, 31. avgust 2009. 18:10
Samo nekoliko sati pre završetka letnjeg prelaznog roka, Partizan je obezbedio veliko pojačanje na poziciji levog beka.

Mesto upražnjeno odlaskom Ivana Obradovića u Saragosu, popuniće novi-stari igrač Partizana Marko Lomić.

On se u ponedeljak vratio u Humsku 1 posle dve sezone provedene u taboru nemačkog drugoligaša Koblenca.

Lomić je potpisao dvogodišnji ugovor sa prvakom Srbije i učesnikom Lige Evrope. Pravo nastupa stekao je odmah, tako da nema prepreka da zaigra za Partizan u svim takmičenjima.

Lomić uskoro puni 26 godina i nalazi se u "zrelom" igračkom dobu.

Nekadašnji mladi i olimpijski reprezentativac Srbije i Crne Gore ponikao je u Remontu iz Čačka, a pored Partizana i Koblenca igrao je još za čačanski Borac, bugarski Liteks i Železnik.

Sa Železnikom je osvojio Kup SCG, dok je tokom dve sezone u Partizanu ostao bez trofeja.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Читајте ги постовите на метка у фан клуб звезда и смејте се луѓе:vozbud:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Читајте ги постовите на метка у фан клуб звезда и смејте се луѓе:vozbud:

Јас сум баниран од таму ама кога се одјавам идам и ги читам... што да кажам, жива брука... како прво нема појма што пишува, мисли дека со тоа неговото неписмено пишување ќе добие зеленко :)... а како второ во неговиот пост нема никаков интерпукциски знак, не се знае каде е крај на реченица ни ништо, што се вика "вози по едносмерна" :pos:... а што е најбитно не пишува ниту кирилица...

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Дербито немало да го даваат бидејќи жлезда не сакала:pos2:Многу јасно не сака јавноста да гледа како прима 3-4 гола:pos2:.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Голот брат не сакам да го коментирам...се ми се чини дека голманот на Напредак се сожали на циганите и сам си ја бутна во гол :pos2::pos2::pos2::pos2:
Врати се една недела назад, голот против Јавор...па ако сакаш збори после :smir:

Дербито немало да го даваат бидејќи жлезда не сакала:pos2:Многу јасно не сака јавноста да гледа како прима 3-4 гола:pos2:.
До тоа е, не до друго...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Врати се една недела назад, голот против Јавор...па ако сакаш збори после :smir:

До тоа е, не до друго...

А чекај сеа вака...што има голот на Јавор тука ??

-голманот погрешни ја процени топката,излета премногу рано надвор од својот гол и се посрамоти на велико...

Инаку за дербито...па може и да е тоа,според играта со Напредак црно ви се пишува...:smir:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И двата беа комични, па никој не рече овој намерно напрае за да даде партизан гол...смешно ми е по малку.
Вие изигравте 5 такви утакмици по ред па никому ништо :)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
И двата беа комични, па никој не рече овој намерно напрае за да даде партизан гол...смешно ми е по малку.
Вие изигравте 5 такви утакмици по ред па никому ништо :)

Намерно ???
:pos2::pos2:

-Дај не зезај само погрешно ја процени целата ситуација и премногу рано излета од гол...:):)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Да, а според тебе голманот на Напредак намерно ја пикна топката во мрежа нели? :)

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Да, а според тебе голманот на Напредак намерно ја пикна топката во мрежа нели? :)
Епа вие изигравте нерешено само заради оваа катастрофална грешка на голманот.Играта ви беше за нигде и така ако играте во дербито 3-4 гола не ви бегаат.А ние цела утакмица напагавме но немавме среќа да дадеме гол но тие сами си дадоа и заслужено победивме.:helou:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577

Од кај да знам можда навистина ја пикнал пошо се сожалил на вас...:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom