Фан Клуб: Партизан

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ќе одам најверојатно со татко ми,ќе земам карта преку братучед од Београд и ќе си ги земам а ќе се враќам одма после утакмицата најверојатно.
не те сваќам што сакаш да ме прашаш.

B. Rossonere

Picka krastava
Член од
18 септември 2008
Мислења
104
Поени од реакции
9
Ќе одам најверојатно со татко ми,ќе земам карта преку братучед од Београд и ќе си ги земам а ќе се враќам одма после утакмицата најверојатно.
не те сваќам што сакаш да ме прашаш.

Па те прашав дали може да се најде карта ден пред утакмица или на денот коа е утакмицата.А за сместувањето мислев ако одиш у хотел да ми кажеш цена и кој хотел.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не не идам у хотел сигурно зашто истиот ден се враќам дома,а би требало да има карта на денот на дербито,ако можеш да си најдеш некако порано нормално ти е посигурно.И не знам дали ќе се продаваат на денот,зашто и на претходново не се продаваа ама најдов од еден другар и така.

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Ок фала и поздрав.Се глеаме таму.:salut:
DRUZE STO POBRZO TOLKU POUBAVO INACE KOLKU ZA INFORMACIJA(TAKA SUM INFORMIRAN TAKA KAZUVAM)KARTI IMA I TOA PO PRILICNO NO KAKO SE NABLIZUVA UTAKMICATA VERUVAJ STO E I NORMALNO DEKA KE SE NAMALUVA BROJOT PA TAKA DA AKO SI ZAINTERESIRAN NABAVI SI KARTA USE SEA.)

B. Rossonere

Picka krastava
Член од
18 септември 2008
Мислења
104
Поени од реакции
9
DRUZE STO POBRZO TOLKU POUBAVO INACE KOLKU ZA INFORMACIJA(TAKA SUM INFORMIRAN TAKA KAZUVAM)KARTI IMA I TOA PO PRILICNO NO KAKO SE NABLIZUVA UTAKMICATA VERUVAJ STO E I NORMALNO DEKA KE SE NAMALUVA BROJOT PA TAKA DA AKO SI ZAINTERESIRAN NABAVI SI KARTA USE SEA.)

A druze kazi mi kako moze od tuka ili mora do tamu da se ide za karta da se kupi?

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Од тука мислам дека не може,види на сајтот прашај!
Иначе ако познаваш некој од Београд или околина кажи му да ти земе штом ќе ги пуштат у продожба.
Иначе ако не можеш да се снајдеш може јас да ти земам па да се договориме.

Дошле 3 играчи на проба у Партизан:Данијел Марчета(20) младински репрезентативец на Словенија игра на средина терен,Владимир Торбица(28)исто така на средина терен играч,и Хуан Пабло Лопез младинец од Ривер Плата ќе видиме кој како ќе се покаже па може некој и да потпише.

Член од
21 јули 2008
Мислења
55
Поени од реакции
1
abe so bese rab deneska na kosarka so ciganite mn malce grobari a imase i eden transparent vratite navijaci?

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
ne ja gledav :toe:
moze nastanalo nekoja tepacka prethodno...
ama i bes navijaci sme podobri od tie AMATERI...
pa moze DULE namerno experimentiral denes so pola tim... :baeh:

Член од
5 јули 2008
Мислења
175
Поени од реакции
2
zatoa sto ciganite dale samo 150 karti za navivacite na institucijata vo kosarka PARTIZAN
p.s. imate forum KK PARTIZAN

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
zatoa sto ciganite dale samo 150 karti za navivacite na institucijata vo kosarka PARTIZAN
p.s. imate forum KK PARTIZAN
Не шири дезинформации...

Управата на Звезда картите ги пушти во слободна продажба како знак на добра волја(нешто што неколку години не се десило) и секој кој што сакаше можеше да си земе карта...На Партизан како клуб му следуваат одреден број влезници и во сала биле негде 300 глодари али си си отишле на почеток и оставиле парола ''Вратите дерби навијачима''...

Ја стварно не знам зашто толку трипаат...Сакаат карти бесплатно, а сите звездаши што биле на трибина сами си ги платиле картите...А и работа плус ,глодари оваа година у јадранска имаат навијано на 3 утакмици и кај нив се шушка за некој мини-бојкот на таа лига пошо немаат некоја голема корист од неа...Само што бојкотот не е официјален како на ДС89...Кога се играше првата утакмица , кога Партизан беше официјален домаќин имаше мал број симпатизери на Звезда , и на нив тие карти им биле дадени пошо немаше во слободна продажба туку само навијачите на Партизан можеле да си купат...

Па ти види сеа која управа какви игри игра :wink:

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Не шири дезинформации...

Управата на Звезда картите ги пушти во слободна продажба како знак на добра волја(нешто што неколку години не се десило) и секој кој што сакаше можеше да си земе карта...На Партизан како клуб му следуваат одреден број влезници и во сала биле негде 300 глодари али си си отишле на почеток и оставиле парола ''Вратите дерби навијачима''...

Ја стварно не знам зашто толку трипаат...Сакаат карти бесплатно, а сите звездаши што биле на трибина сами си ги платиле картите...А и работа плус ,глодари оваа година у јадранска имаат навијано на 3 утакмици и кај нив се шушка за некој мини-бојкот на таа лига пошо немаат некоја голема корист од неа...Само што бојкотот не е официјален како на ДС89...Кога се играше првата утакмица , кога Партизан беше официјален домаќин имаше мал број симпатизери на Звезда , и на нив тие карти им биле дадени пошо немаше во слободна продажба туку само навијачите на Партизан можеле да си купат...

Па ти види сеа која управа какви игри игра :wink:
JAOOOOOOOOOOO............................CIGANIIII!!!!!!!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
дада ама затоаа на првата утакмица салата беше полна.

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
дада ама затоаа на првата утакмица салата беше полна.
А сеа не беше полна ???

Го намалија капацитетот на 5700 гледачи поради безбедносни причини...Освен глодарите што напуштиле мислам дека се друго било у ред...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Па видов слики,имаше една огромна дупка во средина.

Kajgana Shop

На врв Bottom