Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
Vac ZAKON se slikite :pos2::pos2::pos2:......a Divac dojde togas samo da pomogne na Zvezda vo Evropa i igrase na pozajmica 6 meseci(mislam).......ama zatoa se smeta za igrac na PARTIZAN...i zaedno so Djordjevic,Paspalj,Danilovic se LEGENDI NA KK PARTIZAN :salut:

Хахаха, поштеди ме од патетиката и легендите....Никој не ти го чепка тоа, ја само викам дека претседателот на КК Партизан (сеа веќе бивши мислам) играше за Звезда...Споредбата беше дека можете гомна да јадете на иста тема кога Пикси ќе заигра за ПФЦ*...

*никад :wink:

24_0.jpg
24_3.jpg
24.jpg

Горан Гавранчич и официјално во Партизан...

Утре или денес пристигнува и Вујовиќ од Могрен и комплетирање на појачањата!
Манекенот :))
29dah4z.jpg

Отишол некој црнец кај Свети Петар и гледаат каде да го сместат,идат у пекол нема место.Нема место тука за тебе вика СВ.Петар!
Па каде има ?-прашал црнецот
У црвена звезда има :vozbud:

VERNI NAVIVACI
20tgpcl.jpg

vxjg5z.jpg

3486nix.jpg

Делије
264s209.jpg

Се гледа од каде потекнуваат
2zsrwk3.jpg

307ywsn.jpg

28sbpdx.jpg

И за крај легенда со легенда!
15heb1h.jpg

МИ СМО ЦИГАНИ НАЈЈАЧИ СМО НАЈЈАЧИ!!!

МАРКО МЗТ
poranesniot igrac na zlezda Sasa Djordjevic (koj vo zlezda e proglasen za ne talentiran) na KK PARTIZAN mu donese evropska titula fala vi

Ко да ми збориш нешто што ја не го знам....:uvo:

Али, Сале-национале не бил претседател на Звезда...:baeh:

Сале јас не сум знаел за тоа што го пиша ФЕНИ ама знам дека лично се има тепано со Аркан на млади години кога бил меѓу воџите на Гробари.
Иначе утре се очекува да потпише Црногорецот.

http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=35&akcija=&prikaz1=2009&prikaz2=1&sec=2
Ај со среќа!

Сале јас не сум знаел за тоа што го пиша ФЕНИ ама знам дека лично се има тепано со Аркан на млади години кога бил меѓу воџите на Гробари.
Иначе утре се очекува да потпише Црногорецот.

http://www.partizan.rs/vest.php?Jezik=sr&IDV=35&akcija=&prikaz1=2009&prikaz2=1&sec=2
Ај со среќа!

Аркан не бил воџа на Гробари него на Делије, и тоа еден многу краток период...

ХАХА звер не ти точен линкот.

Партизан од утре е на припреми во Анталија,ќе играат 3 утакмици со Салцбург 24-ти,Клуж 27-ми и Белчатов 01-ви,доста квалитетни припремни утакмици после тоа се враќаат во Белград каде ќе одиграат уште некоја утакмица.

Еве и јас по подолга пауза пак се враќам на форумот.
Партизан покрај овие засилувања што ги спомнавте (Гавранчиќ,Томиќ и Стевиќ)тука е уште едно засилување,а тоа е Александар Косориќ кој знае дека тешко ќе добива шанса во првиот тим поради тоа што на таа позиција каде тој игра (дефанзивец)конкуренцијата е голема,но драго му е бидејќи вели дека многу работи ќе научи од искусните Гавранчиќ и Ѓорѓевиќ.
А и веќе започнаа подготовките за Вечито дерби каде е одредена и цената на влезниците.
Поздрав ГРОБАРИ!!!!!!!!!!!!!!

.
А и веќе започнаа подготовките за Вечито дерби каде е одредена и цената на влезниците.

Колку се картите ако знаеш ???

Не само за југ него за сите трибини...

Влезниците за вечито дерби ќе бидат 500 динара за јужна и северна,а 1000 динара за исток и запад.Но сепак картите сеуште не се пуштени во продажба.

Видете го Вашингтон:zver:
2rzchfa.jpg

Еве вчера жлезда против какви тепаше 3-1 :pos2:
30usb44.jpg

изгледа ова мода некоја е со саат на рака да играат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom