Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Вака сега, ставив еден сервер и сега кога сум на друг сервер и претиснам некое од Z, X, C ми се појави ИП од тој сервер. Решение? :)

Пачот инсталирај го во играта, на друго место ти е инсталиран.
Dacky aj kazi tocno kade vo igrata da instaliram pac deka sakam da go smenam dosegasniot v21 so v26 ne mi ode nekako i kako ke znam deka e smenet malce tapicka sum:toe:

Dacky aj kazi tocno kade vo igrata da instaliram pac deka sakam da go smenam dosegasniot v21 so v26 ne mi ode nekako i kako ke znam deka e smenet malce tapicka sum:toe:

Малце повеќе. :pos2:
Па например играта ако ти е C:\ProgramFiles\Valve таму снимај го, види каде ти е инсталирана и таму инсталирај го. :pipi:

Целата работа е била тоа // до кгн : www.kgn-gaming.com стајте друго схе со тоа неможат да играт мн деца и ја така се ебавав 2 месеца .

Сакам кажам не знам речам?:toe:

Искажи се убаво прашај...

Здраво,

Да ми пратите некој убав торрент со за кантер 1.6 со пач и ботови.
Аце елемент еднаш ми го прати ама го изгубив.
Аце ако прочиташ пиши.
Поздрав!

Здраво,

Да ми пратите некој убав торрент со за кантер 1.6 со пач и ботови.
Аце елемент еднаш ми го прати ама го изгубив.
Аце ако прочиташ пиши.
Поздрав!

Ако веќе се обраќаш на мене подобро би било да ми пишеш на профил/пп :)
Провери пп за торентот

jas go instalirav knater 1.6 i pacot od kajgana i koga se uklucuvam ne mi pokazuva serveri na internet ikonata ne znam zosto ako moze pomos

Ај ПОМАГАЈТЕ ОСВЕН НА МАX SERVERITE неможам на ниту еден друг да играм еве што се случува : само така си стои не се полни линијата ... шо може да е проблемот :Ѕ ?

Паднати се најверојатно...Кога се паднати така покажува...

Паднати се најверојатно...Кога се паднати така покажува...

Не бе :Ѕ :vozbud: не се паднати 100%
се тоа пишува колку играчи играат пингот ... ама ко ќе стиснам CONNECT не сака :@:@:@ (освен на MAX серверите )

Не бе :Ѕ :vozbud: не се паднати 100%
се тоа пишува колку играчи играат пингот ... ама ко ќе стиснам CONNECT не сака :@:@:@ (освен на MAX серверите )
Епа или лагираш или си баниран :) Нема друго :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom