Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Епа или лагираш или си баниран :) Нема друго :)

Баниран не сум да бев баниран немаше ни да можам да го адднам серверот и ќе ми пишуваше у конзола! ... а за ЛАГ незнам зашо од страна ми покажуа 30/40 пинг...

Ај ПОМАГАЈТЕ ОСВЕН НА МАX SERVERITE неможам на ниту еден друг да играм еве што се случува : само така си стои не се полни линијата ... шо може да е проблемот :Ѕ ?
Испцуј ги телекабел малце,ке ти го средат.:milo:

Испцуј ги телекабел малце,ке ти го средат.:milo:

xD им се јавив ама ***ац ми вика тој : еве разгледувам...немате пинг, и ми рече нешо ќе ја рестартирале конекцијата појма неам ... и џабе па е исто .

Вака сеа:Снимам демо и после неможам да го најдам каде е? Ако може помош:smir:

Вака сеа:Снимам демо и после неможам да го најдам каде е? Ако може помош:smir:

Барај во фолдерот CSTRIKE фајлови со екстензија .dem

И кога снимаш, ти пишува каде оди.

ке го побарам ама не ми пишува каде се сместува

Кога ќе престанеш да го снимаш, кога ќе го запреш, во конзола пишува каде е сместено. Провери.

zosto koga ke flezam na servero me izbacuva i mi pise Invalide Hardware ID:nerv:pomos

секогаш ми закочува кога ке дојде Establishing network connection to server...any help??? Иначе пробав со реинсталација и пак не е ок...

секогаш ми закочува кога ке дојде Establishing network connection to server...any help??? Иначе пробав со реинсталација и пак не е ок...

Користиш Vista или...?

луѓе имам еден проблем,одам за да аднам сервери праам copy-paste и стегам add server ама не ми го покажува.Се пробувам преку конзола со connect,пак не чинит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom