Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
абе зошто неможам да уклучам схе
sxe.png
а сабајле игтав .. .?

Izbrisi AVG anti-virusot, tie od AVG napravija sxe.dll da go detektira kako virus pa nemozes da igras,remove avg i simni si nod32.

играв на еден сервер без чит нормално и админот ме бановаше и сеа коа ќе се пуштам на било кој сервер маусот ми оди како луд иако е подесен на најбавно движење дали е можно админот да ми го хакнал цс и ако некој знае како да го отстранам проблемот нека каже (освен реинстал)...

играв на еден сервер без чит нормално и админот ме бановаше и сеа коа ќе се пуштам на било кој сервер маусот ми оди како луд иако е подесен на најбавно движење дали е можно админот да ми го хакнал цс и ако некој знае како да го отстранам проблемот нека каже (освен реинстал)...

хахахах нема шанса да ти е хакнат пробај види во виндус да не имаш изместено или во опшанс ако не бива реинстал.

Windows sens колку ти е наместено ?

Bad Boy?

стај си MouseFix?

Zabe probuvas (h)aknat si !!!

Eкстра копче на маусот имаш? Од каде што се регулира брзината на маусот?

Десен клик на CS иконата > properties > и на крајот од Target Line додај го ова: -noforcemaccel -noforcemspd[/QUOTE

пробав и тоа ама не сака а и многу ми го укочуваше компјутерот кога ке пуштам цс откако ме банираа ме изнервира и му најдов лек цтрл алт дел.:pos2: сеа ке ја симнам поноо од нет

зе паенје сопствен сервер не се исплати:
1.тешко дека ке успееш да го напраиш, а и да го напраиш тешко дека ке биде цакуп пакум се среден
2.троси многу(барем така викаат)
3.имаш латен сервер кајгана

додека да се прочита и разбере постот џигсоу 5 тестови ке изврши на пропалици

Izbrisi AVG anti-virusot, tie od AVG napravija sxe.dll da go detektira kako virus pa nemozes da igras,remove avg i simni si nod32.

ако мислиш дека тоа е единствениот начин ОКЕЈ , ја имам АВГ ке ја избришам само дај ми линк да ја симнам нод32.:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom