- Член од
- 1 мај 2008
- Мислења
- 300
- Поени од реакции
- 8
:uvo:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
абе зошто неможам да уклучам схеа сабајле игтав .. .?![]()
играв на еден сервер без чит нормално и админот ме бановаше и сеа коа ќе се пуштам на било кој сервер маусот ми оди како луд иако е подесен на најбавно движење дали е можно админот да ми го хакнал цс и ако некој знае како да го отстранам проблемот нека каже (освен реинстал)...
играв на еден сервер без чит нормално и админот ме бановаше и сеа коа ќе се пуштам на било кој сервер маусот ми оди како луд иако е подесен на најбавно движење дали е можно админот да ми го хакнал цс и ако некој знае како да го отстранам проблемот нека каже (освен реинстал)...
Windows sens колку ти е наместено ?
џабе пробувам од најбавно до најбрзо и не бива
Десен клик на CS иконата > properties > и на крајот од Target Line додај го ова: -noforcemaccel -noforcemspd[/QUOTE
пробав и тоа ама не сака а и многу ми го укочуваше компјутерот кога ке пуштам цс откако ме банираа ме изнервира и му најдов лек цтрл алт дел.:pos2: сеа ке ја симнам поноо од нет
Вака сеа сакам да си направам сервер за Кантер за да играм со другарите ако може
да ми ја објасните целата постапка како иде тоа
фала однапред:smir:
Izbrisi AVG anti-virusot, tie od AVG napravija sxe.dll da go detektira kako virus pa nemozes da igras,remove avg i simni si nod32.